Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εκδήλωση για την παιδική διατροφή στο θεατράκι του ΟΣΕ

Δωρεάν θερινό σινεμά από την ΚΝΕ στο Ναύπλιο

«Μανταρίνια» στο θεατράκι του ΟΣΕ

Στις 23 Αυγούστου η ΚΝΕ θα προβάλει την 4η και τελευταία ταινία του θερινού σινεμά με τίτλο «ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ» στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο και ώρα 21:00, με δωρεάν είσοδο.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η ΚΝΕ απευθύνεται πρώτα απ’ όλα στους νέους, μαθητές, εργαζόμενους ή άνεργους αλλά και ολόκληρο το λαό της πόλης! Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μία ανάσα χαράς και πολιτισμού, να δώσουμε μια ευκαιρία ψυχαγωγίας, σε μία περίοδο που η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου έχει συνέπειες σε όλες τις πτυχές της ζωής των νέων και του λαού γενικότερα. 

Θερινό σινεμά από την ΚΝΕ στο θεατράκι του ΟΣΕ

Είναι η ίδια πολιτική που απαγορεύει ουσιαστικά στις λαϊκές οικογένειες τις καλοκαιρινές διακοπές, που μας στερεί την πρόσβαση στον πολιτισμό, στην ποιοτική ψυχαγωγία μετατρέποντας την σε πανάκριβο εμπόρευμα.

Η προβολή πραγματοποιείται ενόψει του φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτέμβρη στη πλ. Καποδίστρια στο Ναύπλιο. Με σύνθημα: «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος... Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!» του Γιάννη Ρίτσου.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.