Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Εκδήλωση για την παιδική διατροφή στο θεατράκι του ΟΣΕ

Δωρεάν θερινό σινεμά από την ΚΝΕ στο Ναύπλιο

«Μανταρίνια» στο θεατράκι του ΟΣΕ

Στις 23 Αυγούστου η ΚΝΕ θα προβάλει την 4η και τελευταία ταινία του θερινού σινεμά με τίτλο «ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ» στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο και ώρα 21:00, με δωρεάν είσοδο.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η ΚΝΕ απευθύνεται πρώτα απ’ όλα στους νέους, μαθητές, εργαζόμενους ή άνεργους αλλά και ολόκληρο το λαό της πόλης! Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μία ανάσα χαράς και πολιτισμού, να δώσουμε μια ευκαιρία ψυχαγωγίας, σε μία περίοδο που η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου έχει συνέπειες σε όλες τις πτυχές της ζωής των νέων και του λαού γενικότερα. 

Θερινό σινεμά από την ΚΝΕ στο θεατράκι του ΟΣΕ

Είναι η ίδια πολιτική που απαγορεύει ουσιαστικά στις λαϊκές οικογένειες τις καλοκαιρινές διακοπές, που μας στερεί την πρόσβαση στον πολιτισμό, στην ποιοτική ψυχαγωγία μετατρέποντας την σε πανάκριβο εμπόρευμα.

Η προβολή πραγματοποιείται ενόψει του φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτέμβρη στη πλ. Καποδίστρια στο Ναύπλιο. Με σύνθημα: «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος... Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!» του Γιάννη Ρίτσου.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.