Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φόβος

Δωρεάν Σεμινάριο για τις φοβίες στο Άργος

«Φόβος ή Φοβία: Αναγνώριση και διάκριση των δύο ψυχοσυναισθηματικών καταστάσεων» από τους Ψυχολόγους του Δήμου Άργους Μυκηνών.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 11 Ιαν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Φόβος είναι ένα απολύτως φυσιολογικό και υγιές συναίσθημα που μας προστατεύει αρκετές φορές στην πορεία της ζωής από ενδεχόμενες επικίνδυνες καταστάσεις. Από την άλλη η Φοβία είναι μια κατάσταση που διογκώνει το συναίσθημα του Φόβου, συνοδεύεται από μια πλειάδα ψυχοσωματικών αντιδράσεων και δυσκολεύει το άτομο στην καθημερινή του ζωή.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα επιχειρήσουμε να αναγνωρίσουμε και να διαχωρίσουμε τις δυο αυτές καταστάσεις, να ψηλαφήσουμε τις σωματικές αντιδράσεις που συνοδεύουν την κάθε κατάσταση και να προτείνουμε τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισης τους.

Το διήμερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Δήμου Άργους - Μυκηνών (1ος όροφος, Δαναού 3, Άργος) στις 22 και 23 Ιανουαρίου 10.00-13.00, με εισηγητές τους ψυχολόγους Κεραμίδα Παναγιώτη και Σκαρπέλου Μαίρη.

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο 27513 60747. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2