Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για καρκίνο του προστάτη από τον ΣΥΚΑΦΙΑΡ

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για καρκίνο του προστάτη από τον ΣΥΚΑΦΙΑΡ

Τρεις ουρολόγοι της Αργολίδας προσφέρθηκαν εθελοντικά.

Πιστός στον βασικό του στόχο, που είναι η πρόληψη κι η ενημέρωση για τον καρκίνο, ο Σύλλογος ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», πραγματοποίησε κατά τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2019 σειρά δωρεάν προληπτικών ελέγχων για τον καρκίνο του προστάτη, σε συνεργασία με ιατρούς ουρολόγους του νομού μας.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος αυτού, είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν 15 άτομα,  να ενημερωθούν για τον καρκίνο του προστάτη κι να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα ώστε να προβούν στην άμεση επίλυσή τους.

Για την σημαντική αρωγή τους σ ’αυτή την πρωτοβουλία μας και την δωρεάν παροχή υπηρεσιών από μέρους τους, ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γιατρούς:

1. Κωνσταντινόπουλο Αγγελή
2. Σαββαϊδη Σάββα
3. Σκλήρη Χρήστο

Ο Σύλλογος ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ήταν και συνεχίζει να είναι κοντά  στον πολίτη με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να επιτυγχάνεται η ενημέρωση του για πρόληψη κάθε μορφής καρκίνου, διασφαλίζοντας έτσι την προαγωγή της υγείας των πολιτών στο Νομό Αργολίδας.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.