Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Νανόπουλος ΤΟΥΟΤΑ

Δωρεάν οχήματα για το "Βοήθεια στο Σπίτι" παρέλαβαν Νεμέα και Κόρινθος

Οι δήμαρχοι ευχαριστούν τις εταιρείες και την ΚΕΔΕ

Πρωταπριλιά σήμερα, αλλά καθόλου ψέμα δεν είναι ότι οι δήμοι Νεμέας και Κορινθίων παρέλαβαν οχήματα δωρεάν για την ενίσχυση του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" για τον επόμενο μήνα. Οι δύο δήμαρχοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την ΚΕΔΕ και τις εταιρείες για την προσφορά. 

ΤΟΥΟΤΑ Νανοπουλος

Στο δήμο Κορινθίων την παραλαβή  έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος. Στην αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ ΠΑΝΟΥΣΗΣ στην Κόρινθο ο δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ.Πανούση για αυτήν του την προσφορά και στήριξη. «Είναι σημαντικό και αξίζει ιδιαίτερης μνείας, τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνούμε να υπάρχουν επιχειρηματίες που βοηθούν το έργο των δήμων και των κοινωνικών υπηρεσιών. Το όχημα που μας διατίθεται από σήμερα και για 30 ημέρες θα βοηθήσει σημαντικά ώστε να ανταποκριθούμε στο διευρυμένο πλέον λόγω της πανδημίας έργο που έχουμε αναλάβει έναντι των συμπολιτών μας που πάσχουν.» 

Μπάσδελης Νανόπουλος

Κατόπιν στην αντιπροσωπεία ΝΙΣΣΑΝ ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ όπου ο κ. Νανόπουλος ευχαρίστησε τον επιχειρηματία κ. Μπάσδελη για την στήριξη και προσφορά του στο έργο του δήμου και ειδικότερα της κοινωνικής υπηρεσίας το διάστημα που καλείται να αντιμετωπίσει αυξημένες ανάγκες λόγω της πανδημίας. «Η αντιπροσωπεία του κ.Μπάσδελη παραχώρησε στο δήμο όχημα το οποίο χρησιμοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα για τις ανάγκες του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ένα πρόγραμμα το οποίο, μεγαλύτερος αριθμός συμπολιτών μας τώρα εξαιτίας της πανδημίας, έχει περισσότερη ανάγκη. Η προσφορά ήταν πολύτιμη και αποτελεί παράδειγμα αγαστής αλλά κυρίως αποτελεσματικής συνεργασίας την οποίαν ως Δήμαρχος επιδιώκω και έχω με τους επιχειρηματίες για το συμφέρον του δήμου και των πολιτών. Ευχαριστώ θερμά τον κ.Μπάσδελη.» 

Φρούσιος Νεμέα

Αντίστοιχα στο δήμο Νεμέας, ο δήμαρχος Κων/νος Φρούσιος παρέλαβε το όχημα από την εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ και στις ευχαριστήριες δηλώσεις του τόνισε: «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας  και προς την Toyota  Ελλάς για την παροχή ενός οχήματος στο Δήμο Νεμέας το οποίο θα εξυπηρετεί τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύει η χώρα. Το όχημα αυτό τίθεται στη διάθεση του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" για την καλύτερη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου Νεμέας που στόχο έχουν τη φροντίδα και την εξυπηρέτηση ανήμπορων, ηλικιωμένων, αναξιοπαθούντων και συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Εδώ θα ήθελα να τονίσω την πολύτιμη προσφορά αυτής της κοινωνικής δομής και το σημαντικό έργο που επιτελεί στην κοινωνία μας». 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.