Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Δωρεάν μαθήματα ρομποτικής για μαθητές δημοτικού στο Ναύπλιο

Μία πρωτοβουλία του χώρου καινοτομίας ΓΑΒ LAB
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 20 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Χώρος Καινοτομίας του ΓΑΒ LAB στο Ναύπλιο προσφέρει δωρεάν μαθήματα ρομποτικής για μαθητές δημοτικού. Τα μαθήματα οργανώνονται στο χώρο του ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου.

Η ρομποτική έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ήδη πολλά παιδιά ασχολούνται μαζί της συστηματικά, εμπνέονται, σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους. Για να έχουν ακόμη περισσότερα παιδιά την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αυτό το συναρπαστικό αντικείμενο, το Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας (ΓΑΒ LAB) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προσφέρει δωρεάν τα ακόλουθα μαθήματα ρομποτικής για μαθητές δημοτικού:

Σάββατο, 30 Μαρτίου, 17:00-19:00
Θέμα μαθήματος: Ο προγραμματισμός του ρομπότ mbot
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Προκόπης Λέων, Γιώργος Παταρίδης
Ηλικίες μαθητών: 4η-6η Δημοτικού

Κυριακή, 7 Απριλίου, 17:30-19:30
Θέμα μαθήματος: Ρομποτικές κατασκευές με LegoWeDo 2
Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: Μανώλης Δημητρούλης
Ηλικίες μαθητών: 5η-6η Δημοτικού

Tα μαθήματα οργανώνονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Χώρου Κανοτομίας του ΓΑΒ LAB στο Ναύπλιο, στο χώρο του ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου.

Για τη συμμετοχή των παιδιών στα μαθήματα είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης, είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 27520.23836 στο διάστημα από 09:00 έως 13:00, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://goo.gl/n6JG39.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο Χώρος Καινοτομίας είναι μια πρωτοβουλία του ΓΑΒ LAB που σκοπό έχει να επιτρέψει στη νεανική δημιουργικότητα να μείνει εδώ, να εκφραστεί, να ωριμάσει και να παράξει αξία, υπηρεσίες, ευκαιρίες και προϊόντα για όλους μας. Ειδικότερα για την πόλη του Ναυπλίου, ο Χώρος Καινοτομίας σκοπό έχει να αποτελέσει κόμβο πρόσβασης της σχολικής κοινότητας σε κοινόχρηστες υποδομές και εκπαιδευτικό υλικό που δεν είναι εφικτό να αναπτυχθούν ξεχωριστά σε κάθε σχολείο, όπως ενδεικτικά υποδομές εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org