Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γιάννης Γκιόλας

Δίπλα στα ΑμεΑ ο Γκιόλας

Στιγμές χαράς στο Κεφαλάρι

Σε έναν πολύ ζεστό και μαζικό Αποκριάτικο χορό του Συλλόγου Α.με.Α. Αργολίδας με ζωντανή μουσική και άφθονο κέφι, συμμετείχε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου χτες Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κέντρο ΑΠΟΛΛΩΝ, στο Κεφαλάρι Άργους.

Ο βουλευτής χαιρέτισε τα μέλη του Συλλόγου και τους γονείς που διδάσκουν με τις πράξεις τους αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια γιατί βλέπουν να γίνεται ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα η κοινωνική πρόνοια, η υγεία και η Ειδική αγωγή.

Στη συνέχεια η ψυχολόγος κ. Μ. Ιωαννίδου αναφέρθηκε στα προβλήματα που  απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου καθώς και για τον μεγάλο στόχο που είναι η αγορά ενός λεωφορείου για τη μεταφορά αναπηρικών αμαξιδίων και τις μετακινήσεις των μελών, που θα διευκολύνει σημαντικά την κινητικότητα των Α.με A. και θα διευρύνει τις κοινωνικές τους επαφές.

Αποκριάτικος χορός Οδύσσειας

Αποκριάτικος χορός Οδύσσειας

 

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.