Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καμπόσος Διομήδης

Διομήδης: Οι απελθόντες έχουν πάψει προ καιρού να μιλούν για λογαριασμό μας

Σπόντα προς Χειβιδόπουλο και ευχαριστίες σε Καμπόσο.

Αιχμές κατά Χειβιδόπουλου αφήνει η Διοικούσα Επιτροπή του Διομήδη Άργους, που παράλληλα ευχαριστεί τον Δημήτρη Καμπόσο για την οικονομική συνδρομή στην ομάδα, μέσω της εύρεσης χρηματοδότη. 

Όπως σημειώνει η Διοικούσα Επιτροπή του Διομήδη:

«Από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού ο Διομήδης Άργους έχει αλλάξει σελίδα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Ο Διομήδης ως ένας από τους μεγαλύτερους Συλλόγους της χώρας και μοναδική ομάδα της Ελλάδος με κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου λειτουργεί ακαδημίες υψηλού επιπέδου που τροφοδοτούν την ανδρική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της. Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγός και συνοδοιπόρος ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος έμπρακτα και με την εύρεση χρηματοδότη έδωσε στην ομάδα την δυναμική που είχε τόσο ανάγκη.

Η διοίκηση βρίσκεται πάντα σε ανοιχτή επικοινωνία με τον κόσμο και οι απελθόντες έχουν πάψει προ καιρού να μιλούν για λογαριασμό της.

Οι θέσεις και οι ενέργειες της διοίκησης του Διομήδη γίνονται επίσημα μόνο μέσα από τις ανακοινώσεις του Συλλόγου έχοντας πάντα ως γνώμονα την προβολή και το έργο του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια μας αυτή και σέβονται την ιστορικότητα και το μέγεθος της ομάδας δηλώνοντας έμπρακτα και ανιδιοτελώς την αγάπη τους στον σύλλογο ακόμα και τις δύσκολες περιόδους που ευτυχώς αποτελούν παρελθόν».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.