Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημοτικό συμβούλιο για το ΚΕΜΧ ζητά ο Αναγνωσταράς

Δημοτικό συμβούλιο για το ΚΕΜΧ ζητά ο Αναγνωσταράς

Θέλει να διαμορφωθεί ένα διεκδικητικό πλάνο προς την Περιφέρεια για την καλύτερη αξιοποίησή του.

Την σύγκληση δημοτικού συμβουλίου για ενημέρωση, συζήτηση και κατάθεση προτάσεων και πλάνου των ενεργειών που πρέπει να προετοιμαστούν για το στρατόπεδο Ναυπλίου ζητά ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, μετά την είδηση παραχώρησής του στην Περιφέρεια και την διαβεβαίωση Νίκα ότι σε συνεργασία με τον Δήμο θα στεγασει εκεί και δημοτικές υπηρεσίες, περαν των περιφερειακών. 

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει ως κομπάρσο αντί για πρωταγωνιστή τον Δήμο Ναυπλιέων σε αυτό το θέμα, ζητώντας να διαμορφωθεί ένα διεκδικητικό πλάνο προς την Περιφέρεια για την καλύτερη αξιοποίησή του.

Όπως αναφέρει η παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά»:

«Με ικανοποίηση ακούσαμε τις διαβεβαιώσεις του Περιφερειάρχη κυρίου Παναγιώτη Νίκα, για την παραχώρηση του Στρατοπέδου του Ναυπλίου στην Περιφέρεια, όπου θα στεγαστούν, εκτός των άλλων και υπηρεσίες του Δήμου μας.

Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε το γεγονός, ότι το Στρατόπεδο παραχωρείται στην Περιφέρεια και όχι στο Δήμο Ναυπλιέων και εδώ ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Κωστούρος, θα πρέπει να μας εξηγήσει τις δικές του ενέργειες, αν έγιναν και γιατί προτιμήθηκε η Περιφέρεια, κάτι που σημαίνει ότι ο Δήμος Ναυπλιέων, γίνεται κομπάρσος, σε ένα τόσο ζωτικό θέμα που τόσο τον αφορά, από πρωταγωνιστής που δικαιωματικά θα έπρεπε να είναι.

Και πέραν αυτού, ποιος θα αποφασίσει τι χώροι θα μας δοθούν; Υπάρχει κάποιο διεκδικητικό πλάνο και προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του Στρατοπέδου; Πάλι θα περιμένουμε να μας δώσουν ότι περισσέψει;

Κύριε Δήμαρχε, απευθυνόμαστε σε σας προσωπικώς, πιστεύουμε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο θέμα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία χρόνια, το οποίο θα χαράξει το μέλλον της πόλης του Ναυπλίου και όλου του Δήμου μας.

Δε χωρούν εγωισμοί και αποκλεισμοί, συγκαλέστε άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο, για ενημέρωση, συζήτηση και κατάθεση προτάσεων και πλάνου των ενεργειών που πρέπει να προετοιμάσουμε.

Η ευθύνη σας είναι τεράστια, όπως και με την ευκαιρία να επαναλάβουμε, ότι εξακολουθείτε να αδιαφορείτε και δεν ορίζεται Διοικητικό Συμβούλιο στο καταρρέον Γηροκομείο.

Εμείς, ως Αντιπολίτευση, έχουμε από την αρχή δηλώσει ότι θα ασκήσουμε υπεύθυνα το ρόλο που μας ανέθεσαν οι Δημότες και αυτό κάνουμε».

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.