Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκιολής Περαχώρα

Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας: Επί τόπου επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας για τη μελέτη των τοπικών προβλημάτων

Ο Τάσος Γκιολής τόνισε πως άμεση προτεραιότητα της ΠΕ Κορινθίας αποτελεί η καθημερινότητα του πολίτη

Ενημερωτική επίσκεψη στην Περαχώρα, στο Αλεποχώρι, στον Σχίνο, στα Στραβά, στη Στέρνα και στη Λίμνη Ηραίου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής την Τρίτη 18 Αυγούστου, μετά από πρόσκληση των επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών  «’Ωρα για Δράση» και «Αλλάzουμε ΜΑΖΙ» , κ.κ. Δημήτρη Βασιλείου και Ιωάννη Καραπανάγου.

Γκιολής Περαχώρα

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συνοδευόμενος από τους δύο επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών, συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πισίων κ. Δημήτρη Λάμπρου, καθώς και με επιχειρηματίες και κατοίκους των προαναφερθέντων περιοχών, ακούγοντας, με ιδιαίτερη προσοχή, τα προβλήματα που του εξέθεσαν. Αναφέρθηκαν ακόμα στην αναγκαιότητα βελτίωσης των δρόμων  Σχίνου, Στραβά, Στέρνας, καθώς και στην ολοκλήρωση της Επαρχιακής οδού Περαχώρας-Ηραίου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη - όπου ενημερώθηκε άμεσα για την επίσκεψή του στις ανωτέρω περιοχές - τόνισε πως άμεση προτεραιότητα της ΠΕ Κορίνθου αποτελεί η καθημερινότητα του πολίτη με ότι αυτό συνεπάγεται και πως βασική επιδίωξη όλων είναι η επίλυση των προβλημάτων αυτών, στο πλαίσιο ενός εφικτού χρονοδιαγράμματος.
 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.