Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Δημοπρατήθηκαν τα γήπεδα Αγίου Δημητρίου, Ανυφίου, Τολού και Φιχτίων

Σιδέρης: Αλλάζουμε τον αθλητικό χάρτη της Αργολίδας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 10 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σήμερα Παρασκευή 10 Μαϊου και προς διάψευση όλων των Κασσάνδρων που «διέβλεπαν» το αντίθετο, ανακοινώθηκε ο ανάδοχος που αναλαμβάνει το έργο βελτίωσης τάπητα στα γήπεδα Αγίου Δημητρίου(Μετόχι), Ανυφίου, Τολού και Φιχτίων, περνώντας πλέον στο τελικό στάδιο υλοποίησης των έργων, που σε χρονικό ορίζοντα 8 μηνών θα δώσει νέα πνοή στο κομμάτι του αθλητισμού της Π.Ε. Αργολίδας.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης:

«Μαζί με τον λόγο και η πράξη: Ένα γνωμικό που χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες(ἅμ᾽ ἔπος τε καὶ ἔργον) και πρέπει ν’ αποτελεί οδηγό για όλους όσους ασχολούμαστε με τα κοινά με μοναδικό σκοπό την προσφορά στον τόπο.

Άραγε τι έχουν να πουν τώρα εκείνοι που, λειτουργώντας με παλαιοκομματικές λογικές περασμένων δεκαετιών, χωρίς να έχουν προτάσεις για την περιοχή μας και με κύρια χαρακτηριστικά τους τον λαϊκισμό και την μικροπολιτική, προέβλεπαν πως τίποτα απ’ όλα όσα είχαμε εξαγγείλει ως Περιφερειακή Αρχή και για τα οποία είχαμε εργαστεί άοκνα για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα συμβεί;

Φυσικά τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Για να φτάσει κάποιος στο επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτείται  γνώση, όραμα, σχέδιο, οργάνωση και δουλειά. Πολλή δουλειά. Και όλα αυτά πρέπει να θεμελιωθούν σε γερό υπόβαθρο που αν δεν το έχεις, επίσης πρέπει να το φτιάξεις.

Σε μια περίοδο που η πολιτική σκηνή τόσο σε κεντρικό, όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο ταλανίζεται από αναντιστοιχία λόγων και πράξεων και οι πολίτες μοιάζουν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους , το παράδειγμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου έρχεται να χαράξει τον δρόμο και να οικοδομήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Δεν σταματάμε όμως σε όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε για το αύριο. Με οδηγό το όραμα του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη εργαζόμαστε πολυεπίπεδα με αμείωτο ρυθμό και με κατεύθυνση την αειφόρο ανάπτυξη της Πελοποννήσου».

Τατούλης Σιδέρης

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.