Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δημοπρατείται η κατασκευή κυκλικού κόμβου στην είσοδο του λιμανιού

Αποφασίστηκε η σύναψη σύμβασης με το Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 15 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μία καταλυτική παρέμβαση που αναμένεται να δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη του Ναυπλίου θα αποτελέσει η επικείμενη δημιουργία κυκλικού κόμβου στην είσοδο του λιμανιού, επί της λεωφόρου Μπουμπουλίνας, έναντι της Τράπεζας Πειραιώς.

Στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε η σύναψη σύμβασης με το Λιμενικό Ταμείο για την κατασκευή του κόμβου που ως στόχο έχει να αποσυμφορήσει το σημείο από τα μποτιλιαρίσματα και να κάνει πιο ασφαλή την διέλευση των οδηγών και των πεζών.

Kυκλικός κόμβος στην είσοδο του λιμανιού

Το θέμα εισηγήθηκε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σταύρος Αυγουστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν ώστε να δημοπρατηθεί το έργο όσο το δυνατόν συντομότερα.

Το σημείο είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο καθώς από κει διέρχονται καθημερινά τουριστικά λεωφορεία αλλά και πολύς κόσμος που θέλει να εξυπηρετηθεί για τη δουλειά του, καθώς σε κοντινή απόσταση είναι η ΔΕΗ, τα ΚΕΠ, τα Δικαστήρια, το Ταχυδρομείο, η Εφορία κ.α.

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.