Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
νοσοκομείο Ναυπλίου

Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι δίνουν το 50% του μισθού τους στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Μια συμβολική προσφορά από τον Δήμο Ναυπλιέων στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Σε μια αλληλλέγυα κίνηση προχωρούν ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπλιέων και οι προέδροι του δημοτικού συμβουλίου, των δημοτικών επιχειρήσεων και των νομικών προσώπων.

Συγκεκριμένα αποφάσιασαν να δώσουν το 50% εκ των μισθων τους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, στη μάχη που δίνει κατά του κορωνοϊού.

«Μπορεί να είναι συμβολικό, μπορεί να είναι ελάχιστο, δείχνει όμως την θέληση και την επιθυμία να συμμετέχουμε όλοι από κάθε θέση σε αυτό που αντιμετωπίζουμε. Η πρόσκληση προς τους αντιδημάρχους, στους προέδρους των Νομικών Προσώπων και της Δημοτικής Επιχείρησης είναι να δώσουμε το 50% του μισθού μας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου δείχνοντας τη συμπαράστασή μας στους ιατρούς μας και στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις. Η Επόμενη Μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους και δυνατούς. Τους ευχαριστώ που ανταποκρίθηκαν άμεσα», δηλώνει ο δήμαρχος.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.