Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Δικό του Περιφερειάρχη θέλει το Κίνημα Αλλαγής

Αυτόνομη πορεία στις περιφερειακές εκλογές προανήγγειλε ο Χρηστίδης - Θα στηρίξει και η ΝΔ;
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 10 Ιουν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το προεκλογικό σκηνικό για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται», παρά το γεγονός ότι υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες (Μάιος ή Σεπτέμβριος 2019).

Η τελευταία εξέλιξη στο προεκλογικό παζλ ήταν η επίσημη (πλέον) ανακοίνωση της απόφασης του Κινήματος Αλλαγής να «κατεβάσει» δικό του στέλεχος, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Από την Τρίπολη, ο Παύλος Χρηστίδης μίλησε για αυτόνομη πορεία, ενώ αποτελεί κοινό μυστικό ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για το πρόσωπο που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Στόχος είναι να πειστεί ένα δυνατό στέλεχος του Κινήματος και δεν αποκλείεται να μιλάμε ακόμα και για πρώην Υπουργό!

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει καμία οριστική εξέλιξη που να είναι ανακοινώσιμη.

Την ίδια ώρα, η ΝΔ βρίσκεται σε μία … σύγχυση. Από τη μία πλευρά, ο Αυγενάκης παραδέχθηκε από την Τρίπολη, ότι ο Πέτρος Τατούλης δεν συμβαδίζει με το κόμμα, από την άλλη όμως του ζήτησε να αναθεωρήσει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης!

Όσο πάντως η ΝΔ καθυστερεί να αποφασίσει αν θα στηρίξει κάποιο δικό της στέλεχος (Λυκουρέντζος, Νίκας, Πατριανάκου είναι μερικά από τα ονόματα που ακούγονται έντονα) ή αν τελικά ξαναστηρίξει τον Πέτρο Τατούλη, τόσο μένει «χώρος» για συζητήσεις περί ενδεχόμενης σύμπραξης ΝΔ και Κινήματος Αλλαγής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Υπάρχουν υποστηρικτές αυτής της προοπτικής, κυρίως στο Κίνημα Αλλαγής, ενώ στη ΝΔ δεν αποκλείουν τίποτα, αλλά θεωρούν πως μάλλον δεν είναι σωστό να «συρθούν» πίσω από την επιλογή του Κινήματος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μία συνεργασία ΝΔ και ΚΙΝ.ΑΛ. με κοινό υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, θα μπορούσε να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, αφού θα προέκυπτε ένας ισχυρότατος συνδυασμός που θα «χτυπούσε» πολύ υψηλά ποσοστά.

Τα πάντα λοιπόν είναι «ρευστά» αυτή την περίοδο και με το τέλος του καλοκαιριού εκτιμάται ότι θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις σε κάθε κόμμα και σε κάθε παράταξη.

kalimera-arkadia.gr

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org