Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διάκριση στην Ολυμπιάδα της Γερμανικής Γλώσσας

Διεθνής διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Άργολίδας

Ολυμπιάδα Γερμανικής Γλώσσας, με τελικό προορισμό τη Δρέσδη.

Η μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας Βασιλική Κατσούρη διακρίθηκε στην Ολυμπιάδα της Γερμανικής Γλώσσας η οποία διοργανώνεται από το Goethe Institut και τη Διεθνή Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας.

Στην 1η φάση της Ολυμπιάδας οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και μαθήτριες καλούνταν να δημιουργήσουν μία γραπτή εργασία στη μορφή «Εφημερίδα τοίχου», με θέμα «Η ζωή χωρίς πλαστικό». Η εργασία της μαθήτριας επιλέχθηκε ανάμεσα στις εννιά καλύτερες από όλα τα σχολεία της Ελλάδας και έτσι προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Μάρτιο του 2020. Εκεί, οι 9 συμμετέχοντες θα συναγωνιστούν σε μια «Προσομοίωση της Ολυμπιάδας της Γερμανικής Γλώσσας», για την ανάδειξη των δύο μαθητών/-τριών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα της Γερμανικής Γλώσσας 2020 στη Δρέσδη.

Διάκριση στην Ολυμπιάδα της Γερμανικής Γλώσσας

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός ήταν η Σουζάνε – Μαρία Μπυχ.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.