Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνής διάκριση για βιβλίο του Μητροπολίτη Αργολίδας

Διεθνές βραβείο απέσπασε παιδικό βιβλίο του Νεκτάριου για τον άγιο Παΐσιο

Ασημένιο μετάλλιο για τον μητροπολίτη Αργολίδας στον 14ο παν-ρωσικό διαγωνισμό.

Το βιβλίο «Τα παιδιά θέλουν λιακάδα – Γνωριμία με το φίλο μας άγιο Παΐσιο» του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου, απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Καλύτερο βιβλίο για Παιδιά και Νέους» στον 14ο παν-ρωσικό διαγωνισμό «Διαφωτισμός μέσα από το βιβλίο».

Στον διαγωνισμό, που τελούσε υπό την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου και διοργανώθηκε από το Εκδοτικό Συμβούλιο της Εκκλησίας της Ρωσίας και την Λαύρα του Αγίου Σεργίου, συμμετείχαν τριάντα πέντε εκδοτικοί οίκοι με χιλιάδες βιβλία από όλη την Ρωσία.

Διεθνής διάκριση για βιβλίο του Μητροπολίτη Αργολίδας

Η απονομή των διπλωμάτων έλαβε χώρα στην αίθουσα κάτω από τον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος στη Μόσχα, παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων και το βραβείο έλαβαν οι μεταφράστριες.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Επιστροφή». Αποτελεί ένα σκιαγράφημα της ζωής του αγίου Παϊσίου που επικεντρώνεται κυρίως σ' αυτά που αφορούν περισσότερο τα νέα παιδιά.

«Πολλές διηγήσεις και περιστατικά τα ακούσαμε και τα είδαμε κι εμείς οι ίδιοι, αλλά και πολλά νέα παιδιά που σε διάφορες περιόδους τον επισκεπτόμασταν. Πιστεύω πως θα βοηθήσει και σας να πλησιάσετε και να γνωρίσετε την εκπληκτική αυτή μορφή από μια άλλη οπτική, μακριά από διαστρεβλώσεις και παραμορφώσεις, που κάποιοι επιχειρούν για εμπορικούς ή άλλους λόγους. Εύχομαι ολόψυχα η αγιασμένη αυτή μορφή και η θαυμαστή ζωή του αγίου Παϊσίου να εμπνεύσει και τις δικές σας καρδιές», υπογραμμίζει ο ίδιος ο συγγραφέας για το βιβλίο. 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.