Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στο Ναύπλιο (Vid)

Τι ζητούν από την κυβέρνηση.

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης από συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την ΕΛΜΕ Αργολίδας, λόγω της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας να καταθέσει τις επόμενες μέρες νομοσχέδιο για την εκπαίδευση.

Η κινητοποίηση έγινε έξω από τα γραφεία των Διευθύνσεων Α’βαθμιας και Β’βαθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, στο Ναύπλιο.

Σε ανακοίνωσή της, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Αργολίδας, η οποία έκανε και την κινητοποίηση, αναφέρει:

«Σήμερα, 16/4/2020, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας συνδικαλιστών από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. και την ΕΛΜΕ Αργολίδας σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στους σχεδιασμούς τους Υπουργείου Παιδείας, εν μέσω πανδημίας και με κλειστά τα σχολεία να καταθέσει τις επόμενες μέρες αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο. Ζητήσαμε από τα στελέχη της διεύθυνση Π.Ε. και Δ.Ε. να μεταφέρουν την έντονη διαμαρτυρίας μας στην πολιτική ηγεσία.

Η πράξη της κυβέρνησης είναι εχθρική απέναντι σε γονείς και εκπαιδευτικούς, βάλει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας! Προσβάλει τους χιλιάδες συναδέλφους μας που εδω και ένα μήνα, χωρίς καμία στήριξη, δίνουν τη μάχη να σταθούν δίπλα στους μαθητές με όλα τα μέσα.

Το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που δίνεται στη δημόσια διαβούλευση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την επαναφορά της τράπεζας θεμάτων, την αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών και αντιδραστικές αλλαγές στην δομή και το περιεχόμενο της εκπαίδευσης.

Το εκπαιδευτικό κίνημα δεν πρόκειται να φιμωθεί.

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ… Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ»

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.