Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Διάλεξη στην Ασίνη: «Έχει Μέλλον ο Πολιτισμός μας;»

Ο Πανεπιστημιακός Γιάννης Φίλης θα αναλύσει κάποια προβλήματα με έμφαση στην κλιματική αλλαγή.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 14 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, το σωματείο “Το Καστράκι Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Ασίνης & Αγίας Παρασκευής”, μας προσκαλεί στο Δημοτικό σχολείο της Ασίνης που θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του Ομότιμου Καθηγητή και πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Γιάννη Α. Φίλη, με θέμα “Έχει Μέλλον ο Πολιτισμός μας;”

Ο ηλικίας 10.000 ετών πολιτισμός μας είναι ένα πολύ πρόσφατο πείραμα στην ιστορία της γης. Η ύπαρξή του όμως σήμερα κινδυνεύει από την κλιματική αλλαγή, την εξαφάνιση των ειδών, την υπερκατανάλωση και άλλα που οφείλονται στις ανθρώπινες δραστηριότητες. 

Διάλεξη στην Ασίνη

Στη διάλεξη αυτή θα αναλυθούν κάποια από αυτά τα προβλήματα με έμφαση στην κλιματική αλλαγή, το βασικότερο περιβαλλοντικό πρόβλημα και θα προταθούν λύσεις σε ατομικό και σε εθνικό επίπεδο. 

Βρισκόμαστε πλέον σε οριακό σημείο και ήδη βιώνουμε τις συνέπειες του καταναλωτισμού. Εμείς φέρουμε ακέραιη την ευθύνη για το μέλλον του πολιτισμού μας το οποίο είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org