Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έμφραγμα στους επαγγελματίες από την διακοπή νερού στο Ναύπλιο

Διακοπές νερού σήμερα στο δήμο Κορινθίων

Αφορούν στην πόλη της Κορίνθου στα Εξαμίλια και την Ξυλοκέριζα - Τι λέει η ανακοίνωση του δήμου

Λόγω σοβαρής βλάβης στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης από Στυμφαλία στην περιοχή Πεντεσκούφι και της υπερβολικής κατανάλωσης των τελευταίων ημερών , οι δεξαμενές της Κορίνθου δεν αναπλήρωσαν το απόθεματά τους κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να υπάρξει στην διάρκεια της ημέρας διακοπή νερού στην πόλη της Κορίνθου, στα Εξαμίλια και την Ξυλοκέριζα.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Κορινθίων η οποία καλεί τους  πολίτες να περιορίσουν την κατανάλωση νερού στις απολύτως απαραίτητες χρήσεις καθώς επίσης και να μεριμνήσουν για την κάλυψη των αναγκών τους έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη.

Η ανακοίνωση επίσης σημειώνει ότι η ΔΕΥΑΚ εργάζεται για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης και ότι η ομαλή υδροδότηση θα αποκατασταθεί τις απογευματινές ώρες και παρακαλούμε, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας να περιοριστεί η χρήση του νερού ώστε να αναπληρωθούν τα αποθέματα.
"Ζητούμε την υπομονή, την κατανόηση και την συνδρομή όλων", καταλήγει.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.