Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κολωνάκια

Διαχωριστικά στον δρόμο προς το Νοσοκομείο

Η θέληση για προσφορά δεν κρύβεται στο Άργος

Μερικά έργα μπορεί να φαίνονται απλά όμως για χρόνια ολόκληρα κανείς δεν αναλαμβάνει να τα κάνει. Αυτά τα «αυτονόητα» έργα που ο πολίτης περιμένει να γίνουν αυτόματα, αλλά δεν γίνονται, ανέλαβε και τα κάνει με επιτυχία ένας τοπικός σύμβουλος, ο Αντρέας Σαρρής.

Αντικατάσταση, αστικού φωτισμού, πλατεία Εθνοσυνέλευσης, μονοδρομήσεις και αλλαγές κυκλοφοριακού κλπ, είναι μερικά από τα έργα του, παρ όλο που είναι πριν λίγους μήνες εκλεγμένος και σε αντίθεση με «επαγγελματίες συμβούλους» που το μόνο που κάνουν είναι να κορδώνονται στις θέσεις των επισήμων στις παρελάσεις.

Ο ίδιος κρατά χαμηλούς τόνους.

Χτες τοποθέτησε κολωνάκια στον δρόμο που οδηγεί στο Νοσοκομείο τονίζοντας απλά ότι: «Συνέχεια στην πόλη μας με παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν όλους μας.

Κολωνάκια
Σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας Άργους Μυκηνών και μετά από υπόδειξη τους συνεργείο του Δήμου μας τοποθέτησε κολωνάκια σήμανσης στην είσοδο του Νοσοκομείου για την καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων που εισέρχονται η απέρχονται από τον χώρο».

 

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.