Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Ο «χριστουγεννιάτικος κήπος» της ενδεκάτης

Διαδήλωση στην Ενδεκάτη

Τι αναφέρει στο κάλεσμά του το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας.

To Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 7.30 μμ, στην Ενδεκάτη στο Ναύπλιο εναντίον του νομοσχεδίου που αφορά τις διαδηλώσεις.

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά του:

«ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ  ΔΕΝ  ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ!

 Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, η επίθεση στα δικαιώματά  μας δεν έχει τέλος. Έρχεται η κυβέρνησημε έναν χουντικής έμπνευσης νόμο που φέρνει νέα μέτρα περιορισμού, καταστολής και διάλυσης του βασικού δημοκρατικού δικαιώματος, το οποίο ο λαός μας κατέκτησε με πολλούς, διαχρονικούς κι αιματηρούς αγώνες.

Αυτό που δεν πέτυχαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να κλείσουν το στόμα των υγειονομικών των εργαζόμενων στα supermarket, των εκπαιδευτικών, των ξενοδοχοϋπαλλήλων, όλων των εργαζομένων και συνολικά του λαού μας, επιδιώκουν τώρα στο όνομα «της τάξης και της ασφάλειας».

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΙΓΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

Η επιστροφή στην κανονικότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ και το κεφάλαιο, σημαίνει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς, διαδηλώσεις στα μέτρα των εργοδοτών και εργαζόμενοι με σκυμμένο κεφάλι.Θέλουν τουςεργάτες και συνολικά το λαό άφωνο, στο περιθώριο και τους αγώνες του στο γύψο!

Τους φοβίζει ο οργανωμένος μας αγώνας, η φωνή μας που ενώνεται με όσους βιώνουν την εκμετάλλευση, την αδικία και διεκδικούν για να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας!

Καλούμε τα υπόλοιπα εργατικά σωματεία του νομού, συνδικαλιστές, εργαζόμενους, φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους να καταδικάσουν αυτό το επαίσχυντο νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ και να συμμετέχουν την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 7:30, σε πλατιά παρέμβαση στην Ενδεκάτη Ναυπλίου.

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ! ΌΛΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!»

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.