Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λευτεριά στην Ηριάννα

Διαδηλώνουν στο Ναύπλιο για Ηριάννα και Περικλή

Οι δικαστές έβγαλαν την απόφαση τους. Τώρα θα μιλήσουν οι δρόμοι!
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 17 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Διαδήλωση στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (δημαρχείο) στο Ναύπλιο στις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου διοργανώνει το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας με αίτημα την λευτεριά στην Ηριάννα και τον Περικλή.

Να σημειωθεί πως απορρίφθηκε σήμερα η αίτηση της Ηριάννας για αναστολή εκτέλεσης της ποινής από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (3-2) καθώς δύο δικαστές είχαν την άποψη ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Την ίδια τύχη επιφύλαξε το δικαστήριο και για τον 33χρονο Περικλή, ο οποίος επίσης καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για την ίδια υπόθεση που αφορά στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας:

Η εκδικητική απόφαση που εξέδωσε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Αθήνας σήμερα (με ψήφους 3-2) και απέρριψε την αίτηση αναστολής της ποινής της Ηριάννας Β. Λ. και του Περικλή Μ., αποδεικνύει και επιβεβαιώνει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι η δικαιοσύνη είναι και θα παραμείνει ο αντιδραστικότερος μηχανισμός του κράτους.

Οι δικαστές -λοιπόν- έβγαλαν την απόφαση τους.

Τώρα θα μιλήσουν οι δρόμοι!

 

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.