Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Τρίπολη Τζιούμης

Δενδροφυτεύσεις στην είσοδο της Τρίπολης

«Στόχος μας να αυξήσουμε το πράσινο στην Τρίπολη και στα χωριά μας», λέει ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης

Την οδό «Ναυπλίου» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, προκειμένου να δει από κοντά την ολοκλήρωση της αντικατάστασης δένδρων στην είσοδο της πόλης, στην οποία προχώρησε η Δημοτική Αρχή της Τρίπολης.

Τα δένδρα ήταν παλιά, είχαν ξεραθεί και υπήρχαν πολλά κενά ανάμεσά τους. Πλέον αντικαταστάθηκαν με μία νέα δενδροστοιχία από φωτίνιες.

Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης δήλωσε τα εξής: «Είναι άλλη μια δράση στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, στην πόλη και στα χωριά μας. Η οδός «Ναυπλίου» είναι μία από τις βασικές εισόδους της πόλης μας, η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ένας επισκέπτης και οφείλουμε να την εξωραΐσουμε. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν διαγραμμίσεις και βάψιμο των φωτιστικών στύλων.

Βέβαια, εκκρεμεί το μεγάλο θέμα των πεζοδρομίων, δεξιά και αριστερά, το οποίο σχετίζεται με την επέκταση του σχεδίου της πόλης στην περιοχή.

Τέλος, για να αποφευχθούν παρερμηνείες, θέλω να τονίσω ότι η δενδροφύτευση έγινε χωρίς να πληρώσει χρήματα ο Δήμος Τρίπολης. Όλα τα δένδρα που φυτέψαμε, περίπου 130, ήταν δωρεά από τον κ. Κατσαφάνα και τον ευχαριστώ για την προσφορά του. Ο Δήμος πλήρωσε περίπου 2.000 ευρώ για χώματα και τίποτα άλλο.

Εμείς θα συνεχίσουμε με δράσεις που ομορφαίνουν την εικόνα της πόλης και των χωριών μας. Στόχος μας είναι, μέσα σε αυτή την τετραετία, να αυξήσουμε το πράσινο, στην Τρίπολη και στα χωριά μας».
 

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.