Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Δεν ξανάγινε! Δεκάδες τζετ σκι διασχίζουν τον Ισθμό μετά μουσικής (Vid)

Επόμενος προορισμός το Ναύπλιο
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 5 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Akropolis Jet Raid 2019 που σήμερα πέρασε από τον Ισθμό πριν καταλήξει αύριο στο Ναύπλιο. Δεκάδες Jet Ski διέσχισαν τα νερά της διώρυγας με δυνατή μουσική και εορταστική διάθεση ανεβάζοντας στα ύψη την αδρεναλίνη όλων των θεατών.

Στον αγώνα συμμετέχουν τα καλύτερα παγκοσμίως πληρώματα τζετ σκι, σ’ ένα υπερθέαμα στρατηγικής, αντοχής και αναμέτρησης με την ανοιχτή θάλασσα.

Πρόκειται για μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας), καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα. Μέσα από τις κουραστικές διαδρομές, οι αναβάτες και τα πληρώματα γνωρίζουν τα μαγευτικά τοπία και τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας και παίρνουν την καλύτερη γεύση από την ελληνική φιλοξενία.

Ένα θέαμα που δεν έχουμε ξαναπαρακολουθήσει ποτέ στο παρελθόν...

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.