home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Δεν θα πιστέψετε πώς υποτιθέμενος λογιστής εξαπάτησε ξενοδόχο στην Πελοπόννησο

Η ιδιοκτήτρια του καταλύματος πέταξε από τη χαρά της όταν άγνωστος της τηλεφώνησε και ζήτησε ένα δωμάτιο για 13 διανυκτερεύσεις. Αφού συμφώνησαν στο ποσό των 1.300 ευρώ, ο «πελάτης» της είπε ότι θα επικοινωνούσε μαζί της ο λογιστής του, όπως και έγινε. Όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η ιδιοκτήτρια της ξενοδοχειακής μονάδας στα Καλάβρυτα σκέφτηκε μάλλον ότι είναι μία ευκαιρία να βγάλει κάτι σε μία σεζόν η οποία έχει πάει χαμένη, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Δεν φαντάστηκε όμως ότι ο υποτιθέμενος πελάτης θα της έπαιρνε και όσα της είχαν απομείνει στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Ο υποτιθέμενος λογιστής έπεισε την επιχειρηματία να καταθέσει στον λογαριασμό της τα χρήματα με την εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό».

Η γυναίκα δεν ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη εφαρμογή κι ο «λογιστής» προθυμοποιήθηκε να την καθοδηγήσει βήμα προς βήμα. Όμως, όταν τελείωσε η συναλλαγή, ο άγνωστος λογιστής αποδείχθηκε συνεργός του «πελάτη» και είχε καταφέρει να αρπάξει 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό της!

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων και αναζητά τους δράστες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button