Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Μπάμπης Βωβός

Δεν θα μεταφερθεί στις φυλακές Ναυπλίου τελικά ο Μπάμπης Βωβός

Η ηλικία και η εύθραστη υγεία του τον οδηγούν στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και όχι στις αργολικές φυλακές όπως προέβλεπε αρχικά το φυλακιστήριο

Δεν θα μεταφερθεί τελικά στις φυλακές Ναυπλίου ο Μπάμπης Βωβός που συνελήφθη στην Κηφισιά για χρέη προς το Δημόσιο χθες Τετάρτη (25/11). 

Ο 87χρονος κατασκευαστής και επιχειρηματίας συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (22/11) στην περιοχή της Κηφισιάς από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής μετά από εισαγγελική παραγγελία για χρέη. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης Ποινών με αποτέλεσμα να εκδοθεί φυλακιστήριο για το Ναύπλιο.

Εξαιτίας της ηλικίας του και των μέτρων προστασίας που λαμβάνονται για τις ευπαθείς ομάδες, άλλαξε τελικά το σωφρονιστικό κατάστημα που θα κρατηθεί (έστω για λίγες ημέρες) ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός.

Με βάση την απόφαση που είχε ληφθεί προ 20 ημερών από τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, ο υπερήλικας επιχειρηματίας θα κρατηθεί στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού και όχι στις φυλακές Ναυπλίου, όπως είχε προσδιοριστεί αρχικά.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.