Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ιός δυτικού νείλου θάνατος ηλικιωμένου

Δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τον θάνατο του

Ευχαριστίες και καταγγελίες
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 13 Σεπ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Ναυπλίου δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τον θάνατο ηλικιωμένου που είχε προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου (το τέταρτο θύμα) παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν. 

Ο γιός του εκλιπόντος, παρά την τραγική κατάληξη, ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ναυπλίου καταγγέλοντας παράλληλα τον Δήμο Ναυπλιέων για παραλείψεις στην καταπολέμηση των κουνουπιών.

Όπως σημειώνει ο Θάνος Νικ. Χριστόπουλος:

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω ειλικρινά και δημόσια τους Αξιότιμους ιατρούς της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ναυπλίου κκ. Λαμπρόπουλο Χρήστο και Πρωτόπαπα Ανδρέα δια το Ήθος, την Ευγένεια, τον Σεβασμό και τις Υπεράνθρωπες προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια νοσηλείας του προσβληθέντος από τον ιό του Νείλου Πατρός μου.

Επίσης, Ευχαριστώ και Ευγνωμονώ το ακούραστο νοσηλευτικό προσωπικό της παθολογικής κλινικής Ναυπλίου δια το Ήθος, την Υπομονή (διότι μερικές φορές υπήρξα ενοχλητικά πιεστικός……….), την Ευγένεια, την Κατανόηση προς την οικογένειά μου και διά την αμέριστη και Ανθρώπινη φροντίδα τους προς τον πάσχοντα Πατέρα μου.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις απαράδεκτες συνθήκες που βιώνουμε άπαντες, ασθενείς και συγγενείς στον χώρο των νοσοκομείων, (οι αιτίες είναι γνωστές......), υπάρχουν Άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν σε ύψιστο βαθμό το επαγγελματικό τους Ήθος, δίνοντας καθημερινά τον Αγώνα τους για όλα !

Τους αξίζει έπαινος !

Δυστυχώς όμως, ο Πατέρας μου κατέληξε.

Κατέληξε διότι κάποιος - κάποιοι εις τον δήμο Ναυπλίου, αδιαφόρησαν δια την δημόσια υγεία και την έγκαιρη πρόληψη αντιμετωπίσεως των κουνουπιών φέροντα τον ιό του Νείλου, (όταν ήταν ακόμα προνύμφες, δλδ τον μήνα Μάρτιο), παρ’ ότι είχαν ενημερωθεί ΕΓΚΑΙΡΩΣ από το ΚΕΕΛΠΝΟ, πολλούς μήνες πριν την έξαρση του ιού κατά το θέρος !

Όμως, θα αποδοθεί δικαιοσύνη!»

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.

YUBI2