Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρόσφυγες Ερμιονίδα

Δεν εργάζεται εδώ και 10 μέρες στη δομή προσφύγων στο Πορτοχέλι, ασθενής με κορωνοϊό

Ο ΕΟΔΥ παίρνει δείγματα, αν και μακρινό το σενάριο να μεταδόθηκε εκεί ο ιός.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που επρόκειτο ούτως ή άλλως να επισκεφθεί αυτές τις ημέρες τη δομή προσφύγων στο Πορτοχέλι, θα βρεθεί το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στην Ερμιονίδα - σύμφωνα με πληροφορίες - και θα πάρει δείγματα από τους διαμένοντες σε ξενοδοχείο της περιοχής, καθώς και θα ελέγξει αν λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για την μετάδοση του κορωνοϊού.

Όπως σε κάθε περίπτωση θετικού κρούσματος γίνεται και για την περίπτωση του ζευγαριού από την Ερμιονίδα ιχνηλάτηση επαφών τους. Έτσι θα ληφθούν δείγματα από τους ανθρώπους που είχαν έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες.

Κάποιοι επιμένουν να συνδέουν το ένα από τα δύο κρούσματα που ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος στο Πορτοχέλι με τη δομή των προσφύγων, αφού ένας εκ των ασθενών εργαζόταν εκεί. 

Παρόλα αυτά πληροφορίες από την Ερμιονίδα, αναφέρουν ότι εδώ και δέκα ημέρες έχει σταματήσει να εργάζεται εκεί, κάτι που απομακρύνει το ενδεχόμενο να έχει μεταδοθεί ο ιός. Ωστόσο με δεδομένο ότι στη δομή διαμένουν πολλοί πρόσφυγες χωρίς ουσιαστική ενημέρωση και προπάντων χωρίς καμία περίθαλψη είναι απαραίτητη η παρουσία κλιμακίου του ΕΟΔΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι συμβαίνει με τη γυναίκα που προσβλήθηκε από κορωνοϊό και τους πρόσφυγες της Ερμιονίδας

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.