Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Δεν άνοιξαν για τα ΑΜΕΑ οι παραλίες; Θαμμένη η ράμπα στην Πλάκα Δρεπάνου (Pics)

Αδύνατη η πρόσβαση ατόμων με αναπηρία σε παραλία που υποχρεούται να παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Η Πλάκα Δρεπάνου είναι μια από τις πέντε οργανωμένες παραλίες της Αργολίδας που άνοιξαν για το κοινό το Σάββατο, ωστόσο το άνοιγμα φαίνεται πως αφορά μόνο αρτιμελείς συμπολίτες μας.

Η ράμπα για τα ΑΜΕΑ που είχε τοποθετηθεί από τον Δήμο Ναυπλιέων παραμένει θαμμένη στο αμμοχάλικο και φαίνεται ίσως κατεστραμμένη σε κάποιο σημείο της.

Οι σημερινές φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας και μάλιστα σε μια παραλία που υποχρεούται να παρέχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, καθώς είναι βραβευμένη από πέρσι με Γαλάζια Σημαία.

 

 

Δεδομένου ότι οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν από το Σάββατο, δεν έπρεπε να είχαν φροντίσει για την λειτουργικότητα της ράμπας;

Για τα ΑΜΕΑ δεν άνοιξαν οι παραλίες; Μήπως πρόκειται για πολίτες Β' κατηγορίας; 

Η ράμπα αυτή είχε τοποθετηθεί πέρσι το καλοκαίρι. Ο Δήμος Ναυπλιέων είχε προμηθευτεί τρεις συνολικά διαδρόμους και αμαξίδια ειδικά σχεδιασμένα για άτομα με κινητική αναπηρία που κόστισαν μερικές χιλιάδες ευρώ, τα οποία έχουν μπει στις παραλίες του Τολού, της Καραθώνας και της Πλάκας Δρεπάνου.

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.