Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Ερυθρός Σταυρός Άργους συγκεντρώνει τρόφιμα

Delivery φαρμάκων στο σπίτι από τον Ερυθρό Σταυρό Άργους

Αγορά και κατ’ οίκον παράδοση σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους, στα πλαίσια της παροχής κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης και πάντα αρωγός του κράτους σε ανθρωπιστικά θέματα, ενόψει της έκτακτης κατάστασης εφαρμογής μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του νέου κορωνοϊου COVID-19, δίνει προτεραιότητα σε δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω στήριξη των συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους με τους Εθελοντές και το Προσωπικό του Τμήματος στηρίζει συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας, μοναχικά, ηλικιωμένα άτομα και ευάλωτες ομάδες, που αδυνατούν να βγουν από το σπίτι τους και δεν έχουν κάποιο άτομο για την αγορά και μεταφορά των φαρμάκων τους στην οικία τους.

Ερυθρός Σταυρός Άργους

 

Θα μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 2751029836 από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00π.μ. μέχρι τη 1:00μ.μ., δηλώνοντας την ανάγκη τους.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας υπενθυμίζοντας ότι: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.