Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τάσσος Χειβιδόπουλος

Δείχνει Καμπόσο ο Χειβιδόπουλος για τις μεσημεριανές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου

Καταγγέλει πως αρκετά μέλη της παράταξής του ...εξαναγκάστηκαν ουσιαστικά σε αποχή.

Η δημοτική παράταξη Άργους – Μυκηνών «Δυνατή Πόλη Ξανά» του Τάσσου Χειβιδόπουλου με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται που η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ορίστηκε στη 1.30 το μεσημέρι με αποτέλεσμα την αδυναμία αρκετών μελών της αντιπολίτευσης να παραβρεθούν.

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων: «Φυσικά την αποκλειστική ευθύνη για συνεδριάσεις το μεσημέρι έχει ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, που προφανώς δεν επιθυμεί την παρουσία της Αντιπολίτευσης και τον διάλογο μαζί της».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Για μια ακόμα φορά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπέγκος γίνεται ανακόλουθος των δικών του δεσμεύσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, ορίζοντας έκτακτη συνεδρίαση σήμερα και ώρα 13.30, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια την αδυναμία αρκετών μελών της αντιπολίτευσης να παραβρεθούν στην συνεδρίαση.

Συνεχίζει να αγνοεί την αντιπολίτευση και το λογικό αίτημα της για συνεδριάσεις σε ώρες που μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη της.

Φυσικά την αποκλειστική ευθύνη για συνεδριάσεις το μεσημέρι έχει ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, που προφανώς δεν επιθυμεί την παρουσία της Αντιπολίτευσης και τον διάλογο μαζί της.

Επιμένει σε συνεδριάσεις του ΔΣ σε ώρες που, αρκετοί από τα μέλη μας, αδυνατούν να παραβρεθούν και επιμένει στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και των ΔΣ των Νομικών Προσώπων, σε συνεδριάσεις δια περιφοράς, για να φιμώνει τις φωνές της αντιπολίτευσης.

Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση και θα προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την νομιμότητα της, σε ό,τι αφορά την διαδικασία του επείγοντος.

Ταυτόχρονα θα κοινοποιήσουμε τη διαμαρτυρία μας στον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΚΕΔΕ, στο ΔΣ της ΠΕΔ Πελοποννήσου και τον Υπουργό Εσωτερικών, ζητώντας την παρέμβασή τους για την αλλαγή του πλαισίου, που δίνει το δικαίωμα στον Πρόεδρο του ΔΣ να καλεί Δημοτικό Συμβούλιο ό,τι ώρα θέλει.

Για την ιστορία, η παράταξή μας ψήφισε και τα δυο θέματα της ημερήσιας διάταξης, παρά το ότι αρκετά μέλη της εξαναγκάστηκαν ουσιαστικά σε αποχή.

Για να μην ακούσουμε τίποτα νουθεσίας του τύπου «…η συμπολίτευση γιατί πηγαίνει μέσα στο μεσημέρι…», να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι από τους 23 Δημοτικούς Συμβούλους της Πλειοψηφίας, 1 είναι Πρόεδρος του ΔΣ, 9 είναι Αντιδήμαρχοι, ενώ οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους 13 είναι πρόεδροι και αντιπρόεδροι των 6 Νομικών Προσώπων του Δήμου και άρα αμειβόμενοι γι αυτό».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.