Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Δέδες: Η ψήφος των πολιτών θα γίνει το ξίφος που θα κόψει τον γόρδιο δεσμό του συστήματος της παρακμής

Από την Κορινθία ο υποψήφιος περιφερειάρχης έστειλε μήνυμα νίκης στις εκλογές.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 24 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μιλώντας σε μία από τις μεγαλύτερες συγκεγκτρώσεις που έχουν ποτέ πραγματοποιηθεί στην Κορινθία από Περιφερειακό Συνδυασμό, ο Γιώργος Δέδες έστειλε το ηχηρό μήνυμα που απλώθηκε από τη μια άκρη της Πελοποννήσου ως την άλλη: Την Κυριακή, η ψήφος των πολιτών θα γίνει το ξίφος που θα σπάσει το Γόρδιο Δεσμό του συστήματος εξουσίας Τατούλη και θα ανοίξει Νέους Δρόμους στην αισιόδοξη προοπτική του τόπου, σε ένα μέλλον ανάπτυξης, προόδου και δημοκρατίας.

«Η Πελοπόννησος τις επόμενες ημέρες θα ζήσει μια νέα πολιτική και αυτοδιοικητική πραγματικότητα», είπε ο Γιώργος Δέδες απευθυνόμενος με εμφανή συγκίνηση στους Κορίνθιους συμπολίτες του, που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τον πεζόδρομο της Περιάνδρου.

Γιώργος Δέδες Κορινθία

«Η απόφαση σας να πείτε φτάνει πια στην παρακμή, την υστέρηση και την αδιαφάνεια, η απόφασή σας να απορρίψετε και τις δύο εκφάνσεις της συντήρησης και τη οπισθοδρόμησης που διεκδικούν την εξουσία στην Πελοπόννησο, η απόφασή σας να εμπιστευτείτε νέα πρόσωπα και νέες δυνάμεις που θα οδηγήσουν τον τόπο μας σε Νέους Δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας, είναι που αλλάζει τα πάντα και σφραγίζει τις εξελίξεις αυτή την Κυριακή, αλλά και την επόμενη, στις 2 Ιουνίου», πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», επιτέθηκε με σφοδρότητα στο σύστημα Τατούλη, ένα σύστημα εξουσίας, όπως είπε, κλειστό, συγκεντρωτικό, φθαρμένο, που λειτούργησε με όρους οικογενειοκρατίας και αδιαφάνειας , ένα σύστημα που κράτησε ερμητικά κλειστή την πόρτα στους πολίτες, αποκλείοντάς τους από κάθε μορφή συμμετοχής στο θεσμό της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης, ένα σύστημα που κινήθηκε πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση μικροπαραταξιακών συμφερόντων και των επιδιώξεων μιας παρέας με την οποία ο «Ηγεμόνας» κύριος Τατούλης διοικεί την Περιφέρεια.

Γιώργος Δέδες Κορινθία

«Χρόνια τώρα το σύστημα αυτό, κρατά καθηλωμένη την Πελοπόννησο, την εμποδίζει να αναπτυχθεί και να πρωταγωνιστήσει. Αποτελεί το μοναδικό σε όλη την Επικράτεια παράδειγμα πλήρους αποτυχίας στο θεσμό της Περιφερειακής Διακυβέρνησης, αφού διαχειρίστηκε δύο προγράμματα ΕΣΠΑ χωρίς να αφήσει κανένα αναπτυξιακό αποτύπωμα στον τόπο», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Ο Γιώργος Δέδες αναφέρθηκε στις μεγάλες παρεμβάσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια στην Κορινθία από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στις οποίες ο ίδιος, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, συνέβαλε αποφασιστικά: Η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού στο τμήμα Κόρινθος - Πάτρα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος Λουτρακίου του οποίου η Σύμβαση υπογράφεται τις επόμενες ημέρες, η Μελέτη ολιστικής αντιμετώπισης των φαινομένων διάβρωσης στην Ακτογραμμή του Κορινθιακού, τα έργα στο Λιμάνι του Κιάτου, η Μελέτη για τα δίκτυα άρδευσης και ύδρευσης του Φράγματος του Ασωπού, τα έργα αποπεράτωσης του ποταμού Ξηριά στην Κόρινθο, το πιλοτικό έργο του βιολογικού Καθαρισμού επίσης στη Κόρινθο, η κατασκευή του κόμβου της Λυκοποριάς και οι δύο γέφυρες που κατασκευάζονται στο Δήμο Ξυλοκάστρου και άλλα, συνολικού προϋπολογισμού  44 εκατομμυρίων ευρώ.

Γιώργος Δέδες Κορινθία

Επίσης, αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 32 περίπου εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε στους Δήμους της Κορινθίας προκειμένου να προχωρήσουν σε έργα αποκαταστάσεις των ζημιών που υπέστησαν από φυσικές καταστροφές, χωρίς να κάνει διακρίσεις ανάλογα με την πολιτική ταυτότητα κάθε δημοτικής αρχής. Συνολικές χρηματοδοτήσεις 76 εκ. € τα τελευταία 4 χρόνια, είναι τα έργα που εκτελούνται σήμερα στο Νομό μας προσφέροντας θέσεις εργασίας, έργα που τονώνουν τον κύκλο της τοπικής οικονομίας και δίνουν νόημα και περιεχόμενο στην τοπική ανάπτυξη. «Με αυτή τη φιλοσοφία, με την ίδια έννοια για τον τόπο μας και με την ίδια αποτελεσματικότητα θα διοικήσουμε και την Περιφέρεια», δήλωσε.

Ο Γιώργος Δέδες ανέπτυξε τους βασικούς άξονες γύρω από τους οποίους δομείται το αναπτυξιακό του πλάνο συνολικά για την Περιφέρεια αλλά και ειδικότερα για το Νομό Κορινθίας, εστιάζοντας στην τουριστική ανάπτυξη που θα συναρθρώνεται με τη πολιτιστική και αρχαιολογική κληρονομιά της περιοχής, την αναβάθμιση του οδικού δικτύου με τη βελτίωση των δύο Παλαιών εθνικών Οδών που διέρχονται από το Νομό, τη δημιουργία νέου φορέα διαχείρισης υδάτινων πόρων, την ανάδειξη της Διώρυγας ως πραγματικής Πύλης της Πελοποννήσου, την ανάπτυξη δικτύου υδατοδρομίων, τη σύνδεση του αγωγού φυσικού αερίου με νοικοκυριά, επιχειρήσεις και την αγροτική παραγωγή.

Γιώργος Δέδες Κορινθία

«Η παράταξή μας, οι Νέοι Δρόμοι, είναι η μόνη που παρουσιάζει ένα συνεκτικό, στρατηγικό αναπτυξιακό σχέδιο για την Πελοπόννησο έχοντας τη γνώση, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα για να το κάνει πράξη. Είναι η παράταξη που εκφράζει τη μεγάλη προοδευτική, δημοκρατική πλειοψηφία απέναντι στις δύο όψεις του ίδιου συντηρητικού νομίσματος που διεκδικούν την εξουσία. Είναι η παράταξη που θα ανοίξει το θεσμό στη συμμετοχή των πολιτών και θα αποκαταστήσει τη δημοκρατική λειτουργία του. Είναι η παράταξη που στελεχώνεται από ανθρώπους με άτρωτη ηθική αρματωσιά, έντιμους και αποφασισμένους να δουλέψουν σκληρά για την προκοπή του τόπου μας. Είμαστε σίγουροι πια, πως η ισχυρή απόφαση των πολιτών  να αλλάξουν σελίδα στην Πελοπόννησο, η δική σας απόφαση,  είναι ο καταλύτης των ιστορικών εξελίξεων  που θα ζήσουμε τις επόμενες ημέρες», τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο Γιώργος Δέδες, μέσα σε κλίμα γενικευμένου ενθουσιασμού και χαράς, σε μια συγκέντρωση, πραγματική γιορτή της Δημοκρατίας!

Γιώργος Δέδες Κορινθία

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.