Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Με Γιάννη Δρυμωνάκο και Crosswim στο Τρίαθλο της Επιδαύρου

Crosswim στην Επίδαυρο

Με Γιάννη Δρυμωνάκο και Crosswim στο Τρίαθλο της Επιδαύρου

Το Epidavros Triathlon που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου, έχει τη τιμή να φιλοξενεί στο πρόγραμμα του αγώνα επίδειξης Crosswim υπό την επιμέλεια του κορυφαίου κολυμβητή μας Γιάννη Δρυμωνάκου.

Με Γιάννη Δρυμωνάκο και Crosswim στο Τρίαθλο της Επιδαύρου

Τι είναι όμως το Crosswim;  

Όπως μας ενημερώνει ο εμπνευστής του project Γιάννης Δρυμωνάκος που ταυτόχρονα είναι και ο άνθρωπος που έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το συγκεκριμένο είδος εκγύμνασης, το Crosswim είναι ένας συνδυασμός κολύμβησης και ασκήσεων Crossfit με τον οποίο επιτυγχάνουμε να διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα και για αρκετό χρονικό διάστημα τον καρδιακό ρυθμό του αθλούμενου βελτιώνοντας θεαματικά την αντοχή του μέσα από μία άκρως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική διαδικασία που ξεφεύγει από ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για την γυμναστική. Συνδυάζοντας έντονες και αποτελεσματικές ασκήσεις Crossfit εκτός νερού με διάφορες ασκήσεις κολύμβησης εντός νερού καταφέρνουμε να απογειώνουμε την ένταση της προπόνησης και τον μεταβολισμό του αθλητή επιτυγχάνοντας θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα τόσο στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας όσο και στο κάψιμο θερμίδων.

Συνεχίζοντας ο Γιάννης Δρυμωνάκος σημειώνει ότι ένα επιπλέον κίνητρο για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το Crosswim είναι ότι η αποτελεσματική και διασκεδαστική αυτή προπόνηση λαμβάνει χώρα σε ομαδικό επίπεδο προσφέροντας με τον τρόπο αυτό δυνατότητες αλληλεπίδρασης και διάδρασης με τους άλλους αθλούμενους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Δηλώστε λοιπόν έγκαιρα την συμμετοχή σας σε ένα μοναδικό event που θα λάβει χώρα στα πλαίσια του Epidavros Triathlon υπό την επιμέλεια του κορυφαίου Γιάννη Δρυμωνάκου.  

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το πρόγραμμα του 2ημέρου στην επίσημε ιστοσελίδα του αγώνα: http://why-n.gr/event/epidavros-action-triathlon-2017 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.