Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΕΠ Μιδέας

COVID-19: Θωρακίζεται ο Δήμος Ναυπλιέων

Απολυμάνθηκε το ΚΕΠ Αγίας Τριάδας

Για την περαιτέρω αποφυγή διάδοσης του Κορωνοϊού, ο δήμος Ναυπλιέων προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες, λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Ναυπλιέων πραγματοποίησε αμέσως απολυμάνσεις για μην αναγκαστεί να αναστείλει προσωρινά την λειτουργία του ΚΕΠ Αγίας Τριάδας, μετά την διαπίστωση ότι άτομο βρέθηκε θετικό στο τεστ Κορωνοϊού.

Αντίστοιχα μέτρα αναμένεται να λάβουν κι άλλοι Δήμοι της Αργολίδας, ενώ επεκτείνονται οι ιχνηλατήσεις σε ευρύτερους των ασθενών κύκλους. Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται πανικός ο οποίος μετά από μέρες θα σβήσει. Πρόκειται για μια ασθένεια που προς το παρόν αντιμετωπίζεται με τις κατάλληλες γνωστές προφυλάξεις.

Παράλληλα εντείνονται οι υγειονομικοί και οι αστυνομικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με τα πρόστιμα σε πρώτη φάση να συμμορφώνουν τους επιχειρηματίες και τους πελάτες.

 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.