Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Covid-19 Άργος

Covid 19 στην Πελοπόννησο. Ένας πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο και άλλος ένας βγήκε από εντατική

Πόσοι προσβλήθηκαν μέχρι τώρα από κορωνοϊό σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Θετικά είναι για την πορεία του κορωνοϊού σε όλους τους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου τα τελευταία στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Ένας από τους νοσηλευόμενους έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ ένας άλλος εξήλθε από τη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (Παρασκευή) ο αριθμός των προσβληθέντων παραμένει στα 196 και δεν έχει αναφερθεί κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού.

Αναλυτικά όπως ανακοινώθηκε:

Δεν αναφέρονται νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ενας εκ των νοσηλευόμενων εξήλθε από το νοσοκομείο και ένας άλλος συμπολίτης μας εξήλθε από τη ΜΕΘ.

Κατόπιν τούτου το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό, παραμένει στην Περιφέρειά μας εκατόν ενενήντα έξι  (196)
και αναλυτικότερα:

ΠΕ Αργολίδας: έξι (6) και εκατόν εξήντα δύο (162) δομής φιλοξενίας στον Δήμο Ερμιονίδας: εκατόν εξήντα οκτώ (168)  αφαιρέθηκαν από την επίσημη επικαιροποιημένη αναφορά του ΕΟΔΥ πρόσθετα δύο (2)*
ΠΕ Αρκαδίας: τρία (3)
ΠΕ Κορινθίας: έντεκα (11)
ΠΕ Λακωνίας: ένα (1)
ΠΕ Μεσσηνίας: δεκατρία  (13)**  αφαιρέθηκε από την επίσημη επικαιροποιημένη αναφορά του ΕΟΔΥ πρόσθετο ένα (1)**

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι εκατόν έξι άνδρες (106) και ενενήντα  γυναίκες (90).

Εκ των αναφερόμενων κρουσμάτων εννέα (9) έχουν λάβει εξιτήριο μετά από νοσηλεία και δεκαπέντε (15) νοσηλεύονται έως σήμερα σε δημόσια νοσοκομεία. Τρεις εκ των νοσηλευόμενων εξήλθαν από τη ΜΕΘ. Τα υπόλοιπα κρούσματα είναι προς το παρόν υπό παρακολούθηση (ανάλογα με την ημερομηνία έκθεσης) λαμβάνοντας συγκεκριμένες οδηγίες. Δύο συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους.

Σημειώνεται εκ νέου ότι τα ανωτέρω στοιχεία είναι τα επίσημα στοιχεία που περιέρχονται στην Υπηρεσία μας από τη ΓΓΠΠ και τον ΕΟΔΥ (αναφορά έως 05/06/2020 ώρα 15:00) και επικαιροποιούνται σε καθημερινή βάση.

Περαιτέρω βρίσκονται σε εξέλιξη εργαστηριακού ελέγχου περιστατικά πιθανά ή ύποπτα λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό”.

Την ανακοίνωση υπογράφει ο Βασίλειος Αθ. Διαμαντόπουλος, Ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ, Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου, Συντονιστής διερεύνησης επαφών κρούσματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.