Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
covid 19

Covid 19, ο πρωτοξάδερφος του Δράκουλα που κυκλοφορεί νύχτα στην Ερμιονίδα

Πήραν φωτιά τα κοινωνικά δίκτυα με την μερική καραντίνα

Δεν χάνουν το χιούμορ τους οι Έλληνες, ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα μέτρα στην Ερμιονίδα, μετά την διαπίστωση των δεκάδων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στη δομή προσφύγων του Πορτοχελίου.

21 Απριλίου με απαγόρευση κυκλοφορίας! Η Ιστορία έχει πέσει κάτω και κλαίει απ' τα γέλια,

σχολιάζει κάποιος.

 

Τα περισσότερα σχόλια όμως έχουν να κάνουν με την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί, όπως:

καραντίνα στην Ερμιονίδα σημαίνει.. απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί ...γιατί ως γνωστό ο Covid είναι πρωτοξάδερφος του Δράκουλα και κυκλοφορεί μόνο τη νύχτα! Τις άλλες ώρες αμοληθείτε όλοι, λεύτεροι όπως πολύ καλά κάνατε μέχρι τώρα!!! Μικροί, μεγάλοι και παιδιά βουρ!!

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Banner Home Design

Riviera Banner

Σχόλια

Ευάγγελος Αλεξανδρής (χωρίς επαλήθευση) Τρίτη 21/04/2020 - 18:44

Προφανώς οι εύθυμοι σχολιαστές που συγκεντρώνουν τα πυρά τους στον νυχτερινό κοροναϊό δεν αντιλαμβάνονται πως το μέτρο δεν είναι υγειονομικό αλλά ασφάλειας, διότι με την απαγόρευση τη νύχτα αποτρέπεται στο μέγιστο κάθε προσπάθεια διαφυγής προσφύγων ή άλλων υπό περιορισμό, καραντίνα ή αναζήτηση προς ιχνηλάτιση, από την Ερμιονίδα προς άλλες περιοχές.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.