Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Χαστούκι στον φασισμό

Σε εξέλιξη το 5ο Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αργολίδας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 8 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ξεκίνησε την Παρασκευή (7/9) το 5ο Αντιρατσιστικό Αντιφασιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται από το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας. Οι εκδηλώσεις της πρώτης μέρας έγιναν στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο και περιλάμβαναν ομιλίες, συζητήσεις, βιβλιοπαρουσίαση και μουσικό πρόγραμμα. 

Η Μαρία Νικολακάκη, η Αναστασία Σταυροπούλου και ο Γιώργος Μανουράς ανέλυσαν τα αίτια της έξαρσης του εθνικισμού και του φασισμού Πανευρωπαϊκά. Ο Σπύρος Τζόκας παρουσίασε το βιβλίο του «Ο Κύκλος των Μάταιων Πράξεων», το οποίο αναφέρεται στη ζωή και το θάνατο του Ναπολέοντα Σουκατζίδη. Τέλος ο Δημοσθένης Τσάμης, ο Χρήστος Λέκκας και ο Jaul έντυσαν μουσικά τη βραδιά με λαϊκό πρόγραμμα και Hip Hop.

Σήμερα Σάββατο 8/9 (20:30), στο θεατράκι της Ακροναυπλίας, στα πλαίσια του Φεστιβάλ, θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση της ομάδας πείρα(γ)μα «Ο Κύκλος των Μάταιων Πράξεων» του Σπύρου Τζόκα σε θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία Αγγελικής Κασόλα, με τους ηθοποιούς Γιάννη Καρούνη, Ειρήνη Μελά. Σε αυτή μεταξύ άλλων θα πάρουν μέρος ηθοποιοί και εθελοντές από την Αργολίδα (Είσοδος 10 € ταμείο).

Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αργολίδας 2018

Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αργολίδας 2018

Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αργολίδας 2018

 

Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αργολίδας 2018

 

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org