Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Βυθίστηκε σκάφος στον κόλπο του Πορτοχελίου

Το 23.17 μέτρων ιστιοφόρο ήταν εγκαταλελειμμένο για χρόνια αλλά κανείς δεν έσπευσε να το απομακρύνει από το σημείο - Ευθύνες από τους υπαιτίους αναζητά ο Σφυρής και απαιτεί να γίνει άμεσα η ανέλκυσή του.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 9 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Βυθίστηκε το ιστιοφόρο "Father Murphy" που ήταν εγκαταλελειμμένο επί χρόνια μέσα στον κόλπο του Πόρτοχελίου. Παρά τις επίμονες οχλήσεις της δημοτικής αρχής προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, κανείς δεν έσπευσε να απομακρύνει 23.17 μέτρων σκάφος από το σημείο. 

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Σφυρής θα αναζητηθούν ευθύνες από του υπαίτιους. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο Δημαρχος Ερμιονίδας επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Πορτοχελίου Ι. Κωστόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ι. Ρούσση, λόγω απουσίας του προέδρου Π. Μέξη, και τον περ. Σύμβουλο και μέλος της επιτροπής ναυαγίων Γ. Σαρρή ζητώντας την άμεση σύγκλιση της επιτροπής ναυαγίων και τις δέουσες ενέργειες που προβλέπονται από την νομοθεσία.

Βυθίστηκε σκάφος στο λιμάνι του Πορτοχελίου

«Δεν θα επαναληφθούν τα ίδια όπως επί δημαρχίας Καμιζή με το "Sibylla" που στοίχισε στο Λιμ. Ταμείο 25000€ και έμεινε έξι χρόνια βουλιαγμένο πάνω στον αρχαιολογικό χώρο και ανελκύστηκε από εμάς. Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα στην ανέλκυση και να επιρριφθούν ευθύνες για την καθυστέρηση των χρόνων απομάκρυνσης, όχι μόνο γι αυτό, αλλα και για τα άλλα σκάφη που έχουν καταγράφεί στα λιμάνια Πορτοχελίου και Ερμιόνης, από το Δημοτικό Λίμενικό Ταμείο Ερμιονίδας», δήλωσε ο Δημήτρης Σφυρής.

Βυθίστηκε σκάφος στο λιμάνι του Πορτοχελίου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org