Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΚΕΦΑΛΙ ΖΩΟΥ

Βουντού στο σπίτι του. Κεφάλια, κόκκαλα, κρέατα, τομάρια στην Αγία Τριάδα (Pics)

Ένας σκουπιδότοπος σε ρέμα ανάμεσα σε Αγία Τριάδα – Παναρίτι και Αμαριανό, που βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 24 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Επειδή αδυνατώ να πιστέψω ότι εν έτει 2020, υπάρχουν ακόμη «απολίτιστοι» που πετάνε στον πεντακάθαρο και φωτεινό δρόμο που κατοικώ, παρόμοια αντικείμενα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι κάποιος μου κάνει «βουντού»... Αν ήταν αλλιώς, θα τα πετούσαν λίγο πιο πέρα, στο ρέμα, ως συνήθως…!

ΚΕΦΑΛΙ ΖΩΟΥ

Κάνοντας χιούμορ ο ιδιοκτήτης σπιτιού ανάμεσα στην Αγία Τριάδα και το Παναρίτι, αντέδρασε με αυτό τον …τρόπο, στις εικόνες που αντίκρισε το πρωί της Δευτέρας.

Δίπλα στη μάντρα του σπιτιού του φεύγοντας για τη δουλειά του βρήκε ένα γδαρμένο κεφάλι από κριάρι. Κάποια σκυλιά προφανώς του έφεραν πεσκέσι τομάρια και κεφάλια από τον διπλανό σκουπιδότοπο.

ΚΕΦΑΛΙ ΖΩΟΥ

Αλλά το θέμα δεν περιορίζεται μόνο στις εικόνες αυτές. Όπως καταγγέλλεται στο anagnostis κάποιοι ξεφορτώνουν συχνότατα στο ρέμα Ξεριάς ανάμεσα στην Αγία Τριάδα και το Παναρίτι, αλλά και στο ίδιο ρέμα λίγο πριν τον Αμαριανό, απομεινάρια σφαγής ζώων, τομάρια, κόκκαλα, κεφάλια. Ό,τι δεν τρώγεται και περισσεύει.

Ο σκουπιδότοπος που λειτουργεί παράνομα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δέχεται και κάθε είδους άλλα σκουπίδια, από κάποιους που πηγαίνουν και τα πετάνε εκεί. 

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία με το φορτηγό που κατευθύνεται στο ρέμα να αδειάσει κλαριά.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Όπως τονίζει ο καταγγέλλων από την πλευρά του ο δήμος πηγαίνει τα καθαρίζει με μπουλντόζα, αλλά μετά από  4 -5 μέρες είναι πάλι γεμάτα τα ρέματα. Σημειώνει ότι ο σκουπιδότοπος είναι σε απόσταση 50 – 70 μέτρων από το σπίτι του.

Δεν είναι όμως το μοναδικό σπίτι. Σε απόσταση 50 μέτρων προς την Αγία Τριάδα υπάρχει ένα σπίτι ακόμα, ενώ προς το Παναρίτι ένα ακόμα σπίτι σε απόσταση 100 μέτρων περίπου από το ρέμα.

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Ο σκουπιδότοπος βέβαια που έχει δημιουργηθεί εκεί, δεν περιορίζεται μόνο σε απομεινάρια κρεοπωλείου ή ταβέρνας, αλλά και σε κάθε άλλο σκουπίδι. 

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Είναι μια ιστορία που έρχεται από παλιά. Όπως λένε οι ντόπιοι στο συγκεκριμένο σημείο πετάνε κάθε λογής σκουπίδια, εδώ και 60 χρόνια.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.