Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Βουλευτές εθελοντές ΕΣΥ κορωνοϊός

Βουλευτές – γιατροί βγάζουν τα κοστούμια και γίνονται εθελοντές στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Ποιοι είναι αυτοί που ζήτησαν να προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους στα νοσοκομεία των περιοχών που εκλέγονται.

Βουλευτές, γιατροί στο επάγγελμα, αποφάσισαν να ριχτούν στη μάχη κατά του κορωνοϊού ως εθελοντές στο ΕΣΥ. Πρώτος ήταν ο βουλευτής του ΚΚΕ και ΣΤ αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Λαμπρούλης ο οποίος με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ζήτησε απαλλαγή από τα καθήκοντά του προκειμένου ως πνευμονολόγος να μεταβεί στην Λάρισα και να βοηθήσει στο νοσοκομείο της πόλης που δοκιμάζεται.

Ακολούθησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος είναι αναισθησιολόγος και εκλέγεται και αυτός στη Λάρισα. «Την ώρα που η πατρίδα μας δέχεται μια ασύμμετρη απειλή, χιλιάδες συμπολίτες μας νοσούν καθημερινά, συνάδελφοι υγειονομικοί υπερβάλλουν εαυτούς για να ανταποκριθούν στο έργο τους και τα νοσοκομεία πιέζονται σε μεγάλο βαθμό, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Συστήματος Υγείας. Σε αυτό τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς. Υπέρτατη αξία η ανθρώπινη ζωή. Αποποιούμαι του δικαιώματος οποιασδήποτε αμοιβής», τονίζει στην ανακοίνωσή του. Ο βουλευτής της ΝΔ συνέστησε υπομονή δεδομένου ότι το εμβόλιο δεν αργεί, συμπληρώνοντας ότι η κίνησή του έχει και ουσιαστική και ψυχολογική σημασία.

Ένας ακόμα βουλευτής της ΝΔ, ο χειρουργός Κωνσταντίνος Μπλούχος, που εκλέγεται στη Δράμα, αποφάσισε να κάνει το ίδιο.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.