Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ισλαμικό κράτος

Βορειομακεδόνας τρομοκράτης

Τρία μέλη του ISIS συνελήφθησαν στην Γερμανία

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης πριν από λίγο συνελήφθησαν στην Έσση, τρεις ενδεχόμενοι υποστηρικτές του ISIS ενώ προγραμμάτιζαν μια επίθεσης. Η σύλληψη και οι έρευνες έγιναν την Τρίτη στο Όφενμπαχ, όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας στη Φραγκφούρτη.

Οι άνδρες ηλικίας 21 έως 24 ετών λέγεται ότι έχουν κάνει προετοιμασίες για μια ενέργεια με εκρηκτικά ή πυροβόλα όπλα.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ένας 24χρονος γερμανός καταγωγής βοριομακεδονικής καταγωγής θεωρείται ο βασικός ύποπτος και κατείχε "βασικά συστατικά για την παραγωγή εκρηκτικών" και είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο πυροβόλα όπλα, όπως ανέφερε η υπηρεσία δίωξης. Επίσης, κατηγορούνται και δύο άντρες τουρκικής ιθαγένειας ηλικίας 21 και 22 ετών. Και οι τρεις θα οδηγηθούν σήμερα σε δικαστή που θα πρέπει να αποφασίσει για την κράτηση τους.

Τα μέλη του ISIS σχεδίαζαν χτύπημα στην περιοχή του Ρήνου στο ύψος του Μάιντς χωρίς να δοθούν περεταίρω διευκρινήσεις. Οι ίδιοι είχαν αυτοπαρουσιαστεί σε άλλα μέλη της κοινότητάς τους ως μέλη του ISIS. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι η προετοιμασία βαριάς ποινικής πράξης κατά του κράτους.

 

Διαβάστε ακόμα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.