Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Βόμβα Ανδριανού! Έχουν βάλει και τα αρχαία μας στο υπερταμείο;

Για εν κρυπτώ μεταβίβαση ακόμη και αρχαιολογικών χώρων κάνει λόγο ο βουλευτής Αργολίδας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 22 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

«Οφείλει άμεσα η κυβέρνηση να ενημερώσει επίσημα για το ποιοι αρχαιολογικοί χώροι, ποιοι δημόσιοι χώροι, ποια ακίνητα του δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αργολίδα βρίσκονται στους κωδικούς που μεταβιβάστηκαν στο Υπερταμείο για 99 χρόνια», τονίζει ο Γιάννης Ανδριανός, κάνονατας λόγο ακόμα και για εν κρυπτώ μεταβίβαση αρχαιολογικών χώρων στους δανειστές για τα επόμενα 99 χρόνια!

«Δε μπορεί εν κρυπτώ να μεταβιβάζονται δημόσια περιουσιακά στοιχεία ανά την Ελλάδα στο Υπερταμείο, ανάμεσα τους μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι κλπ, χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιο δημόσιο ακίνητο βρίσκεται πίσω από τους κωδικούς», επισημαίνει ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ.

Και καταλήγει: «Η επιχείρηση αποπροσανατολισμού για τις τεράστιες ευθύνες των κυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μεταθέτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον, ο κ. Τσακαλώτος στο Υπερταμείο που οι ίδιοι δημιούργησαν, η δε νυν υπουργός πολιτισμού στην πρώην, αποτελούν άλλη μια καταφανή απόδειξη της επικίνδυνης πολιτικής τους».

Από την πλευρά του το υπουργείο Πολιτισμού έχει διαψεύσει οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται ποιά ακριβώς είναι τα περιουσιακά μας στοιχεία που έχουμε βάλει σαν ενέχυρο...

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org