Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Ζυμώσεις στην Αργολίδα για την σύσταση Φορέα Πολιτισμού

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 7 Μάιος. 2015
από admin

Ενημερωτική συνάντηση με τη συμμετοχή των Φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδος πραγματοποίησε την Τρίτη 5 Μαΐου, η Αναπτυξιακή Πάρνωνα σε συνεργασία με την Π.Ε. Αργολίδος, στα γραφεία του Αντιπεριφερειάρχη, Τάσου Χειβιδόπουλου, με αντικείμενο τη σύσταση Φορέα Πολιτισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων, της Π.Ε. Αργολίδος καθώς και των πολιτιστικών Φορέων της περιοχής (Φιλαρμονικές, Χορωδίες, Κοινωφελείς Επιχειρήσεις).

Ο Φορέας πολιτισμού που θα δημιουργηθεί θα έχει ως βασικό σκοπό την πραγματοποίηση εκδηλώσεων-ενεργειών πολιτιστικού χαρακτήρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν σχετικά με τους σκοπούς, τη σύσταση, τη λειτουργία και τη δράση του υπό σύσταση Φορέα Πολιτισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επιπλέον, δόθηκε η δυνατότητα για την ανταλλαγή απόψεων των συμμετεχόντων, προκειμένου να αποτελέσουν ιδρυτικά μέλη του Φορέα.

 

Ο Φορέας πολιτισμού που θα δημιουργηθεί θα έχει ως βασικό σκοπό την πραγματοποίηση εκδηλώσεων-ενεργειών πολιτιστικού χαρακτήρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πολιτισμού, στην ενίσχυση του πολιτιστικού τουρισμού και στη γενικότερη ενίσχυση της τοπικής-περιφερειακής ανάπτυξης στα πολιτιστικά ζητήματα και ειδικότερα στους τομείς της μουσικής (χορωδίες, φιλαρμονικές) καθώς και των θεατρικών δρώμενων.

Απώτερος σκοπός του φορέα θα είναι το σύνολο των χορωδιών και των φιλαρμονικών Πελοποννήσου να συνεργαστούν αρμονικά για τη δημιουργία ενός πολιτιστικού Δικτύου, καταρχήν σε τοπικό-περιφερειακό επίπεδο και εν συνεχεία, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 

Ετικέτες

Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας Ενημερωτική συνάντηση Φορέας Πολιτισμού Περιφέρεια Πελοποννήσου Φιλαρμονικές Χορωδίες

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.