Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Ζήτησαν πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο από Ναύπλιο - Κεφαλάρι

ΔημοσιεύτηκεΤετ. 7 Ιουν. 2017
από admin

Την 31η Μάιου ο πρόεδρος Θοδωρής Οικονόμου και ο γραμματέας  Κώστας Μιχόπουλος  της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων - Διαμερισμάτων Πελοποννήσου και Κυθήρων συναντήθηκαν με την αντιπερειφερειαρχη Ντίνα Νικολάκου, όπου εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για την εφαρμογή του άρθρου 84 του ν.4472/2017 που απελευθερώνει πλήρως το καθεστώς βραχυχρόνιας αστικής μίσθωσης, καταργώντας ποσοτικούς και ποιοτικούς περιορισμούς.

Επίσης ενημέρωσαν για το ενιαίο τέλος διανυκτέρευσης, το οποίο θα εφαρμοστεί από 1/1/2018. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησαν τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο αίτημά τους για απόσυρση ή τροποποίηση της επίμαχης διάταξης”.

Επίσης προώθηση της Πελοποννήσου μέσω του πορταλ μυθική Πελοπόννησος.

Η κ. Νικολάκου διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημά τους στην επικείμενη συνάντησή της με την υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και επιπροσθέτως θα ενημερώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο ώστε να λάβει τη σχετική απόφαση. Τέλος οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας πρότειναν την συνδιοργάνωση της επόμενης πανελλαδικής συνέλευσης της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος να γίνει στην Πελοπόννησο, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό με ιδιαίτερη ικανοποίηση”.

Στη συνάντηση αυτή ο Κώστας Μιχόπουλος ως πρόεδρος του Σωματείου καταλυμάτων Ναυπλίου «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ» έβαλε και θέματα της περιοχής του Ναυπλίου όπως:

  • Αναγκαιότητα επέκτασης του έργου ανάπλασης ανατολικής παραλίας με δημιουργία πεζόδρομου ποδηλατοδρόμου από το Ναύπλιο έως το Κεφαλάρι
  • Ενιαίο εισιτήριο αρχαιολογικών χωρών σε επίπεδο πόλης νομού και περιφέρειας.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν και οι κύριοι Σ  Βαρέλας και Κ Ψυχάρης ως σύμβουλοι της περιφέρειας

Τηλ επικοινωνίας 6979003192.
 

Ετικέτες

Ναύπλιο Κεφαλάρι Ποδηλατόδρομος Πελοπόννησος Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.