Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Ζητείται λύση στα προβλήματα των αστυνομικών

ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 4 Μαρ. 2017
από admin

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, στις 3 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας σύσκεψη με τους Φορείς του Νομού με θέματα:
α) ίδρυση και λειτουργία του Α.Τ.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – νέες οργανικές θέσεις – υλικοτεχνική υποδομή.
β) μεταστέγαση του Α.Τ.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ και Αστυνομικών Υπηρεσιών πόλεως Άργους, σε κτίρια κατάλληλα για τέτοια χρήση.

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν ο Βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Θεόδωρος Όψιμος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αθανάσιος Κατσιγιάννης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μιχάλης Μαντάς. Τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα εκπροσώπησε ο Γιάννης Γαλαννόπουλος και αναγνώσθηκε  επιστολή του σχετικά με τα ως άνω θέματα και τους λόγους απουσίας του.

Από το Προεδρείο της Ένωσης μας αναλύθηκαν λεπτομερώς τα ως άνω ζητήματα και ειδικότερα πόσο σημαντικό είναι να εξασφαλιστούν νέες οργανικές θέσεις για την επάνδρωση του νεοσύστατου Α.Τ.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ και τι επιπτώσεις θα έχει στο σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ αν η επάνδρωσή του με αστυνομικό προσωπικό πραγματοποιηθεί με ίδιες δυνάμεις, η αναγκαιότητα μεταστέγασης του Α.Τ.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ καθώς και των Υπηρεσιών της πόλεως του Άργους σε κτίρια κατάλληλων υποδομών για να στεγάσουν Αστυνομικές Υπηρεσίες. Επιπλέον τέθηκαν τα προβλήματα με το ανθρώπινο δυναμικό της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, οι υποχρεώσεις που της έχουν ανατεθεί εκτός Νομού με την φύλαξη του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών  ΚΟΡΙΝΘΟΥ με την Διμοιρία Υποστήριξης και πρόσφατα με την αποστολή αστυνομικών στα Ακριτικά μας νησιά, για την φύλαξη δομών φιλοξενίας μεταναστών καθώς επίσης και της υλικοτεχνικής υποδομής γενικότερα με κατάθεση πρότασης  επέκτασης του προγράμματος ΕΣΠΑ για την κάλυψη αναγκών σε οχήματα και σε υπηρεσίες πέραν των Τμημάτων Τροχαίας.

Οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη, στις τοποθετήσεις τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το αστυνομικό έργο που προσφέρουμε στην κοινωνία μας, το οποίο πραγματοποιείται κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας και την συμπαράσταση τους στα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα επίλυσης τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για τον σκοπό αυτό αποφασίσθηκε η συγκρότηση επιτροπής από τους παρευρισκομένους με την συμμετοχή και εκπροσώπων της Ένωσης με σκοπό την προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τους αστυνομικούς σε υψηλό πολιτικό επίπεδο καθώς και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ένωση ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την παρουσία τους η οποία είναι δηλωτική της αγάπης και του ενδιαφέροντος τους για την αστυνομική οικογένεια.
 

Ετικέτες

Αστυνομικά Ναύπλιο Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.