Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Ζημιές σε καλλιέργειες στον Αργολικό κάμπο από το χαλάζι

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 18 Απρ. 2014
από admin

Καταστροφική ήταν η χαλαζόπτωση που έπληξε εχθές τον Αργολικό κάμπο. Οι ζημιές από το χαλάζι σημειώθηκαν σε πολλά χωριά, όμως η μεγαλύτερη καταστροφή έγινε στην Αγία Τριάδα, στο Παναρίτη και στην Τίρυνθα. Απεγνωσμένοι οι αγρότες έβλεπαν τα χωράφια τους να πλήττονται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επιδεινώθηκαν τις απογευματινές ώρες. Μάλιστα από την χαλαζόπτωση προκλήθηκαν ζημιές ακόμη και σε θερμοκήπια!

Ο δήμος Ναυπλιέων αντέδρασε άμεσα με αναγγελία του στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ στην Αργολίδα, απευθύνοντας κάλεσμα στους παραγωγούς που επλήγησαν να πάνε το πρωί της Τρίτης στα πρώην δημαρχεία της Αγίας Τριάδας και της Τίρυνθας για να δηλώσουν τις ζημιές που προκάλεσε η χαλαζόπτωση στα κτήματά τους. Η καταγραφή των ζημιών δεν έχει γίνει ακόμα, και αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιάννης Τζαρίμας βρέθηκε άμεσα δίπλα στους πληγέντες και δήλωσε:
 
« Από Τρίτη να κάνουν δηλώσεις όσοι έπαθαν ζημιά από την χαλαζόπτωση και επίσης καλούμε άμεσα τους εκτιμητές του ΕΛΓΑ να έρθουν και να φροντίσουν να δοθούν το συντομότερο οι αποζημιώσεις στους πληγέντες .»
 
 

Ετικέτες

Ζημιές Χαλάζι Αργολίδα Αγροτικά Αργολικός κάμπος Αποζημιώσεις

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.