Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Ζεστό χρήμα για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 31 Ιουλ. 2016
από admin

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αργολίδα  ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα γίνεται γνωστό ότι  ο πρώτος κύκλος των τεσσάρων προγραμμάτων του νέου ΕΣΠΑ για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα ρίχνει στην αγορά 1 δισ. ευρώ, μέσω της ενίσχυσης 8.500-9.500 επιχειρήσεων, σύμφωνα  και με όσα ανέφερε ο υφυπουργός Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Αλ. Χαρίτσης.

Τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τα τέσσερα πρώτα προγράμματα μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που υλοποιούνται αυτή την περίοδο, τα οποία ανακοινώθηκαν την περασμένη Τετάρτη, έδειξαν ότι υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, είπε ο κ. Χαρίτσης. Πλέον, ακολουθεί η αξιολόγησή τους.

Ακολουθεί, στο δεύτερο κύκλο, η υλοποίηση των προγραμμάτων από το Σεπτέμβριο, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και δέσμη άλλων προγραμμάτων, που θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τον ίδιο μήνα.

Ο πρώτος κύκλος των τεσσάρων προγραμμάτων αφορά ένταξη 8.500-9.500 αιτήσεων που αντιστοιχούν σε ενισχύσεις άνω του μισού δισ. ευρώ. Εάν συνυπολογιστεί και η ίδια συμμετοχή όσων ενταχθούν, η συνολική επένδυση θα φτάσει το 1 δισ. ευρώ, κατά τον υφυπουργό Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ. Οι εκταμιεύσεις θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση της ένταξης στα προγράμματα και η διαδικασία έχει επιταχυνθεί κατά πολύ, προσέθεσε.
 

Ετικέτες

ΕΣΠΑ Γιάννης Γκιόλας

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.