Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Υποτροφία για φοίτηση στο Νέο Σχολείο

ΔημοσιεύτηκεΤετ. 27 Μάιος. 2015
από admin

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Νέου Σχολείου στο πλαίσιο της λειτουργίας του και κατόπιν προτάσεως μελών του, θα χορηγήσει μια υποτροφία φοίτησης στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ σε μαθητές της περιοχής. Ο Σύλλογος θα καλύψει πλήρως τα δίδακτρα ενός τελειόφοιτου μαθητή της Γ Γυμνασίου του κοινωνικού φροντιστηρίου των Δήμων Άργους-Μυκηνών και Δήμου Ναυπλιέων για φοίτηση στην Α΄ Λυκείου στο Νέο Σχολείο.

  • Στόχος είναι η έμπρακτη στήριξη προς τη μαθητική κοινότητα και η παροχή δυνατότητας σε κάθε μαθητή να παρακολουθήσει τη φιλοσοφία που καλλιεργεί το Νέο Σχολείο πάνω από 20 χρόνια.
  • Η υποτροφία θα δοθεί με βάση την ακαδημαϊκή, κοινωνική και ηθική πορεία του μαθητή, ενώ προτεραιότητα θα υπάρξει για μαθητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα (μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι γονείς κ.ά.).

 
 Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 27510-62720 και 6972-811538 (κα Ιωάννα Κατερίνη) μέχρι 10 Ιουνίου 2015.
 

Ετικέτες

Νέο σχολείο Υποτροφία Δαλαμανάρα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.