Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Υποσχέσεις για το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 10 Μαρ. 2017
από admin

Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στις 9 Μαρτίου και ώρα 14:00, μαζί με τους Βουλευτές Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, Γιάννη Ανδριανό και Γιάννη Μανιάτη, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσσο Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Επιδαύρου Κώστα Γκάτζιο και τον Αντιδημάρχο Φώτη Σχινά, επισκέφθησαν στο γραφείο του τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη. Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντώνης Μπάκας, καθώς και ο Διευθυντής του γραφείου του Γενικού Γραμματέα Αστυνομικός Διευθυντής Αριστείδης Μούρτος.

Η παραπάνω συνάντηση αφορούσε την ίδρυση και λειτουργία του Α.Τ. Επιδαύρου και την εξασφάλιση για την επάνδρωσή του νέων οργανικών θέσεων και όχι με εσωτερικές μετακινήσεις από την Δ.Α. Αργολίδας.

Τόσο από το Προεδρείο όσο και από τους Φορείς του Νομού, τέθηκαν επιχειρήματα και αναλύθηκε διεξοδικά το ζήτημα, ενώ από την πλευρά του κ. Γενικού Γραμματέα, εδόθη η διαβεβαίωση ότι θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά όλους τους Φορείς του Νομού για την Παναργολική και Υπερκομματική συστράτευση, ενώ απευθύνει επίσης θερμές ευχαριστίες στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, στον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος και στον Δ/ντη του γραφείου του Γεν. Γραμματέα για την καλή τους διάθεση και την άψογη φιλοξενία τους.

Επιπλέον θερμά ευχαριστούν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδία, ο οποίος είναι αρωγός σε όλες τους τις προσπάθειες.
 

Ετικέτες

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Επίδαυρος Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.