Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Υποδοχή στους τουρίστες του κρουαζιερόπλοοιου

ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 16 Δεκ. 2012
από admin

Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της θερινής περιόδου που έπιασε Ναύπλιο υποδέχθηκαν επαγγελματίες του Ναυπλίου στο Πι, με ντόπιους μεζέδες.
Οι 2500 τουρίστες του New Amsterdam που βγήκαν από τις λάντζες «αποζημιώθηκαν» αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, όπως τυρί, ελιές, ψωμί, μεζέδες, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, κρασί, τσίπουρο και ούζο.
Επίσης στο λιμάνι στήθηκε χορός προσφέροντας φολκλόρ στους τουρίστες, ενώ διανεμήθηκαν και τουριστικά αλλά και διαφημιστικά φυλλάδια για να επισκεφθούν τα καταστήματα που συμμετείχαν στο χάπενινγκ.
Η προετοιμασία παράλληλα από το λιμεναρχείο, που έγινε με προσωπική φροντίδα του ίδιου του Λιμενάρχη Σπύρου Μαρίνου ήταν παραδειγματική.
Μοναδικό θολό σημείο το γεγονός ότι το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο έμεινε αρόδο, λόγω των γνωστών προβλημάτων με την εκβάθυνση του λιμανιού, αφού το θύθισμά του δεν του επέτρεπε να πιάσει λιμάνι.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.