Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Υποβαθμίζεται το υποκατάστημα της Πειραιώς στη Μιδέα

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 28 Μαρ. 2017
από admin

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, έστειλε επιστολή, προς την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς  με τις θέσεις του, για τις  φημολογούμενες αλλαγές στην λειτουργία του υποκαταστήματος της Αγίας Τριάδας στην ΔΕ Μιδέας.

Αναμένοντας σχετική ενημέρωση από τα στελέχη της Τράπεζας, κατέστησε σαφές ότι: 

«Αξιότιμοι κύριοι,

Πληροφορούμαστε ότι υποβαθμίζεται το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Τριάδα, στην έδρα της δημοτικής ενότητας Μιδέας του ιστορικού δήμου Ναυπλιέων.

Όπως σας είχα επισημάνει και πριν από περίπου ένα χρόνο η λειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων, τις συναλλαγές των συνταξιούχων και των αγροτών, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει  στην ανάπτυξη κάθε είδους επιχειρηματικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Σας καλούμε να αντιμετωπίσετε με ορθολογιστικό τρόπο το θέμα και να δώσετε άμεση λύση έτσι ώστε να διαψευστούν όλα τα σενάρια περί υποβάθμισης του υποκαταστήματος σας στην Αγία Τριάδα.

Αναμένοντας σχετική ενημέρωση».
 

Ετικέτες

Τράπεζα Πειραιώς Αγία Τριάδα Μιδέα Δημήτρης Κωστούρος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.